Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

19.5.2024

Voi pyhät hyssykät, mikä viikko

Huikeiden mahdollisuuksien toukokuu vain kirkastuu kirkastumistaan vielä tällä ja ensi viikolla. Useamman vuoden mittainen kosmisten planeettojen harmoniajakso saa nyt sellaista käynnistyspotkua, ettei paremmasta väliä. Emme tietenkään voi vielä tietää, mitkä jutut ottavat parhaiten tulta alleen, mutta mitä rennommalla fiiliksellä päästelet menemään eteenpäin, sitä parempaa tulosta voit odotella. On aika luottaa siihen, mitä elämällä on nyt tarjottavana, eikä puskea väkisin päin seinää.

Jupiter teki ensin yhtymää Uranukselle, tällä viikolla se tekee sekstiiliä Neptunukselle ja ensi viikolla kolmiota Plutolle. On todellakin täysi syy luottaa omaan intutitioon päätöksiä tehdessäsi. Jollain ihmeen tavalla tämän ja ensi viikon ratkaisut tulevat juontamaan vaikutuksensa useiden vuosien päähän tulevaisuudessa. Siksi ei ole mitään ideaa mitata onnistumisia liian kireässä aikataulussa. Luottamus omiin juttuihin on nyt tärkein juttu ja silloin, kun se on kohdallaan, voi tietoisesti löysätä tahtia ja opetella nauttimaan kauniista kesästä.

Astro LIVE: täysikuu Jousimiehessä + meditaatio to 23.5.2024 klo 17 

Ilon, onnen ja rakkauden täysikuulive + meditaatio torstaina 23.5. klo 17.00

Aurinko tekee heti alkuviikosta sekstiiliä Neptunukselle ja kolmiota Plutolle. Kun myös Venus tekee yhtymää Jupiterille ja sekstiiliä Uranukselle, niin juhlaan on aihetta ainakin kollektiivisella tasolla. Planeettojen välinen harmonia on yhdessä korkeimmista asemistaan torstaina toteutuvan täydenkuun hetkellä, jolloin Kuu, Aurinko ja Pluto ovat täsmälleen samoissa asteissa. Näitä hurjan ihania aspekteja ei kannata sen enempää alkaa erittelemään, sillä jokainen päivä tällä viikolla säteilee niin puhdasta rakkauden Valoa, ettei ole pienintäkään syytä jättää tekemästä jokaisesta hetkestä niin luksusta, kuin ikinä pystyt. Jokainen tämän viikon nautinnollinen hetki kertautuu tulevien vuosien aikana.

On kieltämättä mahtavaa päästä toteuttamaan tämän vuoden transformaatioleiri tällaisissa energioissa. Sinne ei enää mahdu uusia osanottajia, mutta viikonloppuna 25-26.5 on täydellinen ajoitus tulla osallistumaan Halolla Päähän tapahtumaan, jossa pidän lauantaina klo 13.00 luennon koko ihmiskunnan elämää sulostuttavasta harmonian ajasta aina vuoteen 2028 saakka. Tutustu tapahtumaan tarkemmin tästä linkistä. HALOLLA PÄÄHÄN

EIVÄT NE TÄHÄN LOPU

Tiistaina 4.6. on Hämeenlinnan Torpalla ASTRO KONG2 tapahtuma ilta kuudelta Sepon ja Mikan luomissa huikeissa energioissa. Seuraavana päivänä 5.6. voit varata ajan Mikan yksityishoitoon Hämeenlinnan Astroluolassa. Ja kesällä 20.-21.7. toteutuu kahden päivän Astro Kong breath retriitti Pirttikylässä. Kaikki nämä  ja vielä listaamattomat tapahtumat löytyvät uudelta tapahtumasivustolta https://www.seppotanhua.fi/tapahtumat/

Samalla sivustolla voit varata paikkasi näihin tapahtumiin. Sieltä löytyvät myös aiemmissa Halolla Päähän tapahtumissa pitämäni luennot. Tervetuloa vilkaisemaan.

Terveisin


astrologi Seppo Tanhua

Aurinko Johdattaa Sinut Uusille Poluille

Hei Astrolainen,

Tervetuloa valon ja valintojen polulle, missä jokainen askel vie meitä lähemmäksi itseämme ja unelmiamme tässä uudessa aikakaudessa. Tämä ei ole pelkkä hetki muutokselle; se on kutsu kääntää katseemme sisäänpäin ja löytää uusia polkuja, joita pitkin kulkea eteenpäin. Auringon Paluu tulkinnan avulla saat tietoisuuden avaimet käsiisi, joilla hahmotat nämä polut selkeämmin kuin koskaan ennen.

Rajoitetun ajan erityistarjouksena

voit nyt saada kaksi Auringon Paluu -tulkintaa yhden hinnalla,

vain 27,90€

(norm. 33€).

Tämä tarjous on voimassa 31.5.2024 asti.

Tilaa omat Auringon Paluu tulkintasi tästä

Aloita Matkasi Nyt

Tämä on sinun mahdollisuutesi ottaa ohjat käsiisi tässä uudessa ajassa, tehdä valintoja, jotka tukevat henkilökohtaista ja kollektiivista kasvuamme kohti uutta aikaa. Hyödynnä Auringon Paluu -tulkinnan tarjoamaa ymmärrystä ja opasta itsesi uudelle aikalinjalle.

Älä anna tämän tilaisuuden lipua käsistäsi. Tämä on kutsusi uudistua ja täyttää elämäsi valolla ja voimalla.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...