Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Irene Länkinen

Irene Länkinen

21.5.2024

vieraskirjoitus:

Sydäntietoisuus

Tietoisuusvalmentajana olen pohtinut, mitä tietoisuus on. Tietoisuus on syvää ymmärrystä siitä, mitä minussa tapahtuu ja miksi niin tapahtuu. Se on kykyä valita oma käyttäytyminen, olla tietoinen kehossa käynnistyvistä prosesseista ja valita, reagoiko vai ei. Se on syvä ymmärrys ja vastuu omasta elämästä sekä vapaus luoda elämä sellaiseksi kuin haluaa.

Entäpä sydän siinä tietoisuudessa?

Sydän, tuo elämäämme tahdittava ja energiaa ylläpitävä elin sisällämme. Jotta voimme oivaltaa, mikä sydämen tehtävä on, meidän on katsottava sisimpäämme. Sydän on sisällämme, mutta se löytyy myös toisesta elävästä olennosta. Emme kuitenkaan voi kuulla kenenkään toisen sydäntä, vain omamme. Jotta voisimme kuulla, mitä sydämemme viestii, meidän on käännyttävä kokonaan sisimpäämme.

Sydäntietoisuus on syvää viisautta, jossa sydämemme toimii kapellimestarina.

Missä tuo viisaus piilee?

Synnyimme täysin oikeaan perheeseen, täysin oikeaan aikaan ja olosuhteisiin saadaksemme ne kokemukset, jotka kantautuvat kaukaa, jopa menneistä elämistämme. Kun äidin vatsassa hedelmöittyi munasolu, josta saimme alkumme, kehomme hermojärjestelmä alkoi muodostua ja ensimmäiset kokemuksemme alkoivat tallentua. Vuosia kului, ennen kuin pienenä lapsena opimme aivojemme kautta käsittelemään asioita. Siihen asti kaikki oli pelkkiä kehollisia kokemuksia ilman ymmärrystä.

Tänä päivänä koemme jokainen itsessämme noita samoja ymmärtämättömiä kokemuksia, jotka ovat muistoja tuolta ajalta. Ainoastaan sydämemme, koko kehomme orkesterin kapellimestarina, tietää mistä on kysymys ja yrittää viitoittaa meille tietä.

Laita kätesi sydämellesi. Pamppaileeko se rauhallisesti? Vai onko tahti kiihkeä tai kenties harvakseltaan pamppaileva?

Oletko huomannut, että sydämesi rytmi vaihtelee? Sen nopeus muuttuu kehosi tuntemusten mukaan. Joskus voit tuntea rintasi kohdalla supistuvan tunteen ja sydämesi hakkaa vimmatusti. Toisinaan kaikki on auki, sydän rauhallinen ja hengittäminen on helppoa.

Matkallani kohtasin useita tietoisuuden tasoja

Matkallani sydäntietoisuuteen olen kohdannut monia eri vaiheita. Olen erehtynyt luulemaan olevani perillä ja karvaasti pettynyt kerran jos toisenkin. Energiahoidot, värähtelyn nostaminen eri tavoilla ja valkoiset höyhenet viestin tuojina ovat olleet osa matkaani. Kesti kauan oivaltaa, että vasta sydäntietoisuuteen päästyäni lakkasin luovuttamasta omaa voimaani pois. Vasta, kun vastuu oli kokonaan minulla itselläni, oivalsin, kuinka olin ollut elämän armoilla enkä elämäni luojana.

Sydäntietoisuus on matka itseen, omaan kehoon. Sydämen viitoittama tie opastaa meidät luomaan omaa elämäämme ja oivaltamaan, että kaikki on meissä, sisimmässämme. Sydäntietoisuus on vahva ykseyden kokemus, jossa ymmärrämme, että sisällämme tapahtuvat asiat heijastuvat elämäämme.

Tämän tietoisuuden saavutettua mikään ei enää "vain tapahdu". Karma tai kohtalo eivät sekoita suunnitelmiamme. "Sitten kun" ja "divine time" ovat juuri silloin, kun me tahdomme. Sydäntietoisuudessa olemme oman elämämme luojia.

Terveisin
Irene Länkinen

Sydäntietoisuuden avulla voit saavuttaa syvemmän yhteyden itseesi ja elämääsi

UUTUUS: Astrologi Seppo Tanhuan Luonteesi Voimat 2.0 -tulkinta tukee sydäntietoisuuden matkaasi tarjoamalla sinulle syvällisen ymmärryksen omasta luonteestasi ja astrologisista tekijöistä, jotka vaikuttavat elämääsi. Yhdistämällä sydäntietoisuuden ja astrologisen tulkinnan, voit saavuttaa kokonaisvaltaisen itsetuntemuksen, joka auttaa sinua navigoimaan elämän haasteissa ja luomaan haluamasi elämän. 

Rajoitetun ajan erityistarjouksena:

NYT 28,90 €

Norm. 34,90 €

Tarjous voimassa 31.5.2024 saakka.

Tilaa oma tulkintasi täältä

Mitä saat tilatessasi tulkinnan?

Yksilöllinen Analyysi: Räätälöity ja yksityiskohtainen raportti perustuen syntymäaikaasi ja -paikkaasi.

Itsetuntemuksen Avaimet: Uudet oivallukset ja työkalut sydäntietoisuuden kasvuun.

Planeettojen Vaikutus: Syvempi ymmärrys siitä, miten kaikki planeetat, erityisesti ulkoplaneetat, vaikuttavat sinuun ja elämääsi.

Täysi tyytyväisyystakuu!
Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, saat tulkinnalle täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta, saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Irene Länkinen

Olen 36 -vuotias yhden lapsen äiti. Oma elämäni on ollut suhteellisen erikoinen ja näihin vuosiin on mahtunut kaikenlaista. Vuonna 2010 alkoi varsinainen henkinen heräämiseni ja matka tähän missä nyt olen. Kovan kivun sekä kärsimyksen kautta minut revittiin hereille tähän todellisuuteen. Vuonna 2016 pääsin psykoterapiaan ja aloin ymmärtämään, että kaikki elämässäni on heijastusta sisäisestä minästäni. Siitä alkoi matka valmentajaksi ja tänä päivänä työkseni ohjaan ihmisiä kääntymään sisäänpäin, laskeutumaan oman sisimmän äärelle ja selvittämään ne juuri syyt omalle käytökselle sekä elämän pyörteille.

Henkinen "herääminen" on oivallusta alkaa katsoa sisäänpäin, ulkoisten syiden sijaan. Tämä "herääminen" alkaa hidastamaan elämäntahtia ja kyseenalaistamaan kaikkea sitä mitä meille on kerrottu totuutena. Se "herättää" oman sisäisen ohjauksen ja mielikuvien sekä ajatusten kautta alamme saamaan viestejä, jotka kyseenalaistaa meidän oman totuuden elämästämme.

Minuun ja työhöni voit tutustua lähemmin täällä: www.irenelänkinen.fi

Irene Länkinen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle