Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

27.5.2024

Aina vaan hurjempaa tykitystä

Nyt täytyy jo pitää lujasti hatusta kiinni Jupiterin ja Pluton tullessa tällä viikolla tarkkaan kolmioon keskenään. Ainutlaatuinen menestyksen aika hemmottelee ihmiskuntaa kollektiivisesti ja lupailee aivan huikeita onnistumisia sellaisille hankkeille, joita laitat liikkeelle tai viet muuten railakkaasti eteenpäin tällä viikolla, tulevana viikonloppuna ja vielä seuraavalla viikolla. Näiden juttujen ei tarvitse olla mitään sen ihmeellisempää, kuin täynnä innostusta ja tekemisen iloa. Meillä Samulin kanssa oli tekemisen iloa Halolla Päähan tapahtumassa. Piipahda tunnelmassa katsomalla lyhyt videoklippi  paikanpäältä.

Venus ja Jupiter tekevät yhtymää keskenään ja kolmiota Plutolle, Merkurius tekee yhtymää Uranukselle ja vielä Mars tekee yhtymää Chironille. Valtavat positiiviset, parantavat ja kekseliäät voimat ovat nyt ohjaamassa elämäämme. Niin valtavat, että olisi parasta siirtää ohjaus autopilotille ja vain katsoa, mitä kaikkea omassa elämässä voikaan lyhyellä aikaa tapahtua.

Astrokalenteri on loistava väline tässä voimakkaasti muuntuvassa ajassa seurata sitä, kuinka astrologian pyhä geometria ohjaa sinua ja meitä kaikkia päivittäin elämämme valinnoissa. Astrokalenteri avaa ovia syvempään ymmärrykseen nimenomaa siitä, kuinka voit optimoida ja hyödyntää päivittäiset energiat hyväksesi parhaimmalla mahdollisella tavalla. Voit aloittaa Astrokalenterin ILMAISEN kokeilun tästä. 

Tässä näkymä mm omasta Astrokalenteristani.

Kesäkuun Planeetta Uutiset perjantaina 31.5. klo 18.00

Näitä astrologisia eri aspekteja ei kannata tämän enempää alkaa analysoimaan. On vain parempi pyrkiä päästämään mahdollisimman täydellisesti irti aikaisemmasta ohjelmoinnista ja avata silmät näkemään päivittäin avautuvat uudet mahdollisuudet tehdä asioita jollain uudella tavalla. Ei siis mitään sen kummempaa suunnittelua, vaan heittäytyminen hetken mielijohteiden kuljetettavaksi tilanteesta, tapahtumasta ja kohtaamisesta toiseen. Tämän jo lopuillaan olevan toukokuun ja alullaan olevan kesäkuun aikana on mahdollisuus sitoutua useamman vuoden kestävään harmonia kierteeseen yksinkertaisesti nauttimalla omasta elämästäsi tai vaikka uskaltautumalla taianomaiselle AstroKong matkalle kanssamme.

Tervetuloa Hämeenlinnaan Idänpään torpalle Astro Kong uudenkuun iltaan 4.6.2024 ja/tai Mikan yksityiseen äänihoito sessioon seuraavana päivänä 5.6. Ilmoittautuminen tästä linkistä.   https://www.seppotanhua.fi/tapahtumat/

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle