Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

13.6.2024

vieraskirjoitus:

Huonepalvelua syntymävuoden mukaan

Syntymäpäivämme aikoihin vaihdamme aina maisemia ja lähdemme tutkimaan elämäämme eri näkövinkkelistä. Vaihdamme ikään kuin hotellimme huonetta, jottei elämä kävisi liian tylsäksi. Voimme käyttää siihen monia eri tekniikoita, kuten Auringonpaluukartan tutkimista tai hellenistisen astrologian profektio-tekniikkaa. Molemmat ovat mainioita tapoja ottaa selvää omasta elämästä vuodeksi eteenpäin, sillä sehän meitä nimenomaan kiinnostaa. Tule jo hyvä vuosi!

Muinaisten helleenien hiomassa profektio-tekniikassa tarvitset oikeastaan vain kynää ja paperia ja laskutaitoa lukuun 12 asti. Veikkaan, että juuri tämän tekniikan helppous ja toimivuus on saanut sen säilymään vuosituhansia näihin päiviin asti.

Etenemme yhden huoneen per vuosi

Jokainen syntymäkarttamme huone edustaa yhtä elämämme vuotta. Laskeminen aloitetaan askendentista, eli alle 1-vuotiaana elät kartan ykköshuoneessa, ja siirryt yhden huoneen eteenpäin aina syntymäpäivänäsi. 1-vuotiaana siirryt kakkoshuoneeseen, 2-vuotiaana siirryt kolmoshuoneeseen jne, kunnes karttaympyrän kerran läpikäyneenä, eli 12-vuotiaana, siirryt taas takaisin ykköshuoneeseen. Tästä seuraa myös se, että samanikäiset ihmiset elävät aina saman huoneen teemoja – tosin oman karttansa mukaisessa merkissä ja planeettakattauksessa. Ikätoverisi elävät siis parhaillaan samaa huonetta kuin sinäkin; aivan kuten ihmiset, jotka ovat sinua 12 vuotta nuorempia tai vanhempia.

Tiedätkö, tai osaatko nopeasti laskea, missä astrohotellin huoneessa sinä tänä vuonna asut? Tässä vähän osviittaa, eli valitse ”hotellihuoneesi” numero oman ikäsi mukaan:

1. huone: 0, 12, 24, 36, 48, 60
2. huone: 1, 13, 25, 37, 49, 61
3. huone: 2, 14, 26, 38, 50, 62
4. huone: 3, 15, 27, 39, 51, 63
5. huone: 4, 16, 28, 40, 52, 64
6. huone: 5, 17, 29, 41, 53, 65
7. huone: 6, 18, 30, 42, 54, 66
8. huone: 7, 19, 31, 43, 55, 67
9. huone: 8, 20, 32, 44, 56, 68
10. huone: 9, 21, 33, 45, 57, 69
11. huone: 10, 22, 34, 46, 58, 70
12. huone: 11, 23, 35, 47, 59, 71

Kartallasi sen huoneen teemat ja planeetat tietenkin aktivoituvat, missä majailet vuoden verran. Muista ottaa huomioon niin modernit kuin perinteiset planeettahallitsijat.

Astrohotellin 12. huone: astetta karumpi majapaikka

Minulla on parhaillaan valot päällä 12. huoneessa, joka on omalla kartallani Skorpionin valtakuntaa. On koko kartan syväluotaavimman ja erakkomaisimman huoneen vuoro olla aktiivinen. Olen vetäytynyt omaan rauhaani ja vetänyt ovet kiinni ulkomaailmaan – aivan kuin Skorpioni, joka kaivautuu hiekkaan ja suhtautuu epäluuloisesti muihin. Jos joku koputtaa ovelle, harkitsen tarkkaan viitsinkö avata. Skorpionin moderni hallitsija on Pluto ja perinteinen puolestaan Mars, joten minulla on aika tiukat oltavat täällä 12. huoneen syrjäseuduilla. Kun vielä muistamme, että perinteisesti 12. huoneen ympäristönä toimii jokin suljettu laitos, vankila, sairaala tai muu parantola, jossa ratkotaan ongelmia aina menneistä elämistä asti, niin eipä ihme, että alitajunnassani ja kehossani ratkotaan nyt isoja jähmeitä ongelmia. 12. huoneen teeman mukaisesti olen päätynyt etsimään apua myös hypnoosista. Nyt kaikki parannuskeinot peliin.

Vaikka 12. huoneessa onkin aina suhteellisen kivuliasta olla eikä huonepalvelu toimi siihen malliin kuin haluaisi, niin on kuitenkin lohdullista tietää, että ensi vuonna siirryn taas ykköshuoneeseen. Minut ikään kuin upgreidataan parempaan parantolaan tai hulppeampaan huoneistohotelliin, kunhan tässä ensin vähän märehdin syntyjä syviä Skorpionin kera piikit pystyssä. Onneksi Uranus on sentään seuranani 12. huoneessa, ikään kuin sellitoverina, joten voimme muulta maailmalta rauhassa keskittyä astrologiaan.

Elämän käännekohdat ja huoneet täsmäävät

Entäpä muut huoneet ja muut eletyt vuodet? Mielestäni tämä tekniikka todella osoittaa toimivuutensa, kun miettii elämän suuria käännekohtia: ne kaikkein ikävimmät hetket – surut, sairaudet ja luopumiset – löytyvät tietysti aina 6., 8. ja 12. huoneesta, kun taas 1. huoneeseen liittyvät uudet alut ja 4. huoneeseen kotiasiat ja muutot. Itse lähdin nimenomaan 1. huoneen vuotena opiskelemaan uutta alaa, 4. huoneen vuotena ostin asunnon ja 10. huoneen uraauurtavana vuotena julkaisin ensimmäisen kirjan. Sattumaako? Tuskinpa vaan.

Tämäkin vanha astrologinen tekniikka siis todistaa, että kaikella on aikansa ja elämme ikään kuin ajastetun suunnitelman mukaan. Onneksi on näinkin helppoa selvittää koko elämänkierros huone kerrallaan. Profektio antaa todella laajan perspektiivin siihen, miksi vuodet eivät ole veljeksiä tai edes serkkuja keskenään ja kuinka todella päädymme tekemään sen huoneen asioita, jossa majailemme vuoden verran.

Auringonpaluu toimii hienosti profektion rinnalla

Kun on ottanut elämässään ensin suuret linjat ja muutoshetket haltuun profektio-tekniikalla, voikin sitten alkaa hifistellä lisää yhden vuoden sisällä käyttämällä Auringonpaluuta. Tiesitkö muuten, että Auringonpaluukartta onkin itse asiassa voimassa 18 kuukautta ja muutos uutta kohti alkaa jo kolme kuukautta ennen h-hetkeä? Minä en tiennyt, mutta nyt odottelen, milloin nykyinen Auringonpaluukarttani alkaa todella toimia. Se näyttää ensin monta kuukautta pelkkää hiljaiseloa, kunnes sitten alkusyksystä pitäisi alkaa asioiden tärähdellä pintaan, kun kartan yläosa aktivoituu. Kartan alaosassa on haudan hiljaista – aivan kuin 12. huoneessa.

Tekniikoita on siis joka lähtöön ja tuntuukin kuin rakentaisi omasta elämästään isoa palapeliä. Monta palaa puuttuu vielä, mutta tällä ohjearsenaalilla suuret linjat selkiytyvät ja kokonaiskuva alkaa hahmottua.

Nyt kun vielä saisi parempaa palvelua tänne 12. huoneen hotelliin...

Kokeile Auringonpaluutulkintaa ja ota elämäsi suuntaviivoista selvää taas vuodeksi eteenpäin. 

Kartta lasketaan syntymäpäivästäsi eteenpäin, mutta se vaikuttaa kyllä jo hyvissä ajoin ennen juhlapäivääsi. Mainio lahjaidea kesän juhliin!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Astrologi Seppo Tanhua:

Hei Astrolainen,

Viime ajat ovat olleet monelle haasteellisia, sillä energiat vaihtuvat nopeasti ja niihin sopeutuminen vaatii jatkuvaa tietoisuutta muuntuvasta energiasta. Tätä viikkoa hallitsee Marsin neliö Plutolle, joka arvioi tiukasti kaikkea tekemistämme. Ahdistus iskee hurjana kaikessa sellaisessa tekemisessä, joka ei ole linjassa aitojen motiiviemme kanssa, ja aggressiotasot nousevat korkealle. Kaikki ympärilläsi ovat herkempiä reagoimaan alitajuntansa ohjaamina. Koita päästä päivittäin vapautuneempaan tunnelmaan, niin pysyt etäällä vaikeuksista.

Anna positiivisten tuntemusten ohjata ratkaisuja

Astrokalenteri tarjoaa henkilökohtaisen oppaan päivittäisien e-mailien kautta tai halutessasi sen helppokäyttöisessä verkkopalvelussa, Se auttaa sinua hyödyntämään Universumin energioita parhaalla mahdollisella tavalla. Kun tiedät etukäteen, millaista energiaa päivissä tulet kohtaamaan, voit elää huomattavasti stressittömämpää elämää jatkossa.

Hyödynnä ainutlaatuinen tarjous - Vain Rajoitetun Ajan!Tilaa Astrokalenteri 2024 nyt erikoishintaan:

VAIN 22,90 €

(normaalihinta 34,90 €).

Säästä 34% ja hyödynnä upeat tarot-kesäkampanjaedut!

Lisälahjana saat 4 x Tarot 5 kortin tulkintaa (arvo 32 €)

Tämä ainutlaatuinen tarjous koskee kaikkia

Tilaa uutena tuotteena tai tilaa esimerkiksi lisäaikaa jo olemassa olevaan kalenteriisi ja saa tarot-bonukset käyttöösi!

Tilaa Astrokalenterisi tästä ja lunasta huima tarot-bonus

Tarjous voimassa vain 30.6.2024 klo 24 saakka.

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja tee kesäkuustasi unohtumaton!

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle