Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

17.6.2024

Sumuisen mystinen juhannusviikko

Voi hyvät hyssykät millainen keskikesän täysikuu on meitä lähestymässä. Runollisesti voisi sanoe, että vaikutukset voivat olla, kuin aaveen kosketus lahossa omenapuussa. Mitään ei näy ei kuulu, mutta aamulla on jäljellä vain kasa oksia omenapuun paikalla. Perkaamme tätä kuvassa T-ristin lisäksi näkyvää mysteeri-suunnikasta hiukan perinpohjaisemmin Astron etusivulle torstaina ilmestyvässä Täydenkuun mysteerivideossa.

Tutkitaanpa kuitenkin jo tässä blogissa, mistä tämä kumma energia oikein tulee. Juhannusviikolla 2024 toteutuu merkillinen tähtikuvioiden asetelmien yhteensattuma heti meille kaikille Maya-astrologian ystäville merkittävän kesäpäivän seisauksen jälkeen. Kuu Kauriissa asettuu oppositioon Ravussa sijaitsevan Auringon kanssa samaan aikaan kun Neptunus, haaveiden ja intuition henki, luo jännittävän ja arvaamattoman neliöaspektin molempiin taivaan valoihin.

Erityisesti tänä Juhannuksena rakkaan Isämaamme laaksoissa ja kukkuloilla voi levitä aistiharhojen aalto, joka tuo silmiemme eteen oikukkaita kummituksia. Kauriissa loistava täysikuu osuu voimakkaimmin ja herättävimmin meihin pesiytyneeseen tarpeettomaan ja elämäämme rasittavaan velvollisuudentuntoon. Unien ja aavistusten kautta olemme kohtaamassa omia syvimpiä totuuksiamme ja syvintä rajoittuneisuuttamme. Tällaisena aikana elämäämme kannatelleet väärät ja vahingolliset tottumukset näyttävät todelliset kasvonsa.

Kuvitelmiin, haaveisiin ja odotuksiin pohjautuneet tulevaisuuden näkymät paljastuvat lahoksi omenapuuksi, mutta samalla ne paljastavat uuden hedelmällisen maaperän aidolle yhteydelle läheisiimme, ystäviimme ja ympäristöömme. Pienintäkään syytä kohdistaa pettymyksen tunteita kumppania, perheenjäseniä tai ystäviä kohtaan ei ole olemassa. Tällainen aivan huikea Neptunusaika ainoastaan palauttaa näkökykymme aidoimpaan sisäiseen todellisuuteemme, jossa kaikki on aivan loistavalla mallilla juuri sellaisena, kuin se tulee meille nyt paljastumaan.

Omista aiheettomista odotuksista luopuminen on jatkuvaa henkistä työtä matkalla kohti valoa ja ykseyttä. Alitajuisten pelkojen kohtaamiseen tarvitsemme apua kanssakulkijoiltamme, joilta olemme erehtyneet odottamaan jotain muuta, kuin mitä he puhtaimmassa minuudessaan ja todellisuudessaan ovat. Ilman näitä pieniä ja välillä suuria pettymyksiä emme voi koskaan tulla löytämään omaa aidointa ja valoisinta itseämme.

Uskollisten, omaa valoaan etsivien hengen patrioottien tulee nyt juhannuskentillä varoa eksymästä totuuteen heräävien rakkaiden ja läheisten maalitauluksi, heidän etsiessään syyllistä sisäiselle pahalle ololle jostain itsensä ulkopuolelta. Parantavana peilinä oleminen tuottaa parhaan tuloksen silloin, kun olet tästä harhoja paljastavasta ajasta tietoinen ja annat mahdollisten syytösten vain virrata ohitsesi, ottamatta niihin ainakaan negatiivisesti kantaa.

Voisit ehkä sanoa Avatar elokuvan koskettavin sanoin: "Näen Sinut" ja mielessäsi kysyä: "Näetkö Sinä Minut". Tästä on kysymys ihmisten välisissä suhteissa ja tätä kysytään nyt Juhannukseen ajoittuvassa täydenkuun ajassa.

P.S. Ennnen kuin voi ihan oikein nähdä toisen, tulee kuitenkin nähdä itsensä ja siinä hommassa voi astrologiasta olla arvaamatonta hyötyä.

Tästä päivästä käynnistyy myös Astron suuri kesäale!

Paljon tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan. Useissa tuotteissa mukana kesä-alen lisälahja! Käy katsomassa mitä nuo lahjat ovat.

Siirry tutkimaan tarjouksia tästä

Hyödynnä Astrokalenterin ainutlaatuinen tarjous - Vain Rajoitetun Ajan!

Tilaa Astrokalenteri 2024 nyt erikoishintaan:

VAIN 22,90 €

(normaalihinta 34,90 €). 

Säästä 34% ja hyödynnä upeat tarot kesäkampanjaedut!

Lisälahjana saat 4 x Tarot 5 kortin tulkintaa (arvo 32 €)

Tämä ainutlaatuinen tarjous koskee kaikkia. Tilaa uutena tuotteena tai tilaa esimerkiksi lisäaikaa jo olemassa olevaan kalenteriisi ja saa tarot-bonukset käyttöösi!

Tilaa Astrokalenterisi tästä ja lunasta huima tarot-bonus

Tarjous voimassa vain 30.6.2024 klo 24 saakka.

Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja tee kesäkuustasi unohtumaton!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle