Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

16.7.2024

vieraskirjoitus:

Karttaympyrän henkisempi puoli

Viimeksi tutkimme syntymäkartan alaosan huoneita, eli ikään kuin majatalon ensimmäistä kerrosta, yksityisaluetta. Sieltä löysimme materiaalisempaa tietoa itsestämme kehon, kodin, toimeentulon ja perhetaustan kautta. Tänään astumme yläkertaan ja tutkimme, mitä tapahtuu huoneissa 7-12. Ajatus on se, että nämä elämänalueet saavat enemmän päivänvaloa ja näkyvät muillekin. Samalla kartan yläosa on aineettomampi ja henkisempi, koska siellä käsitellään rakkautta, ystävyyttä, omaa julkista imagoa sekä psyykkisiä syvyyksiä.

Seitsemäs huone: avioliitto ja kumppanuus

Aah, avioliiton autuutta! Sitä voimme tutkia 7. huoneen kautta, joka liittyy vakiintuneisiin kumppanuuksiin, myös yhtiökumppaneihin. Jos kuljet jonkun kanssa käsi kädessä romanttisesti tai pistät firman pystyyn kaverin kanssa, se näkyy muillekin.

Ollapa täällä Venus, Juno, Kuu tai Aurinko, niin lähisuhteesi saavat harmonisia ja rakkaudellisia vaikutteita. Ollapa täällä Saturnus tai kuunalasolmu, niin saatat kokea kumppanuuden karmalliseksi palloksi jalassa, jonka irrottaminen on vaikeaa. Hyvää on tietysti Saturnuksen kanssa se, että liitto kestää ja kestää, jos se on rakennettu vakaalle pohjalle, mutta tuo valtavasti haasteita, jos kohdalle on sattunut karmavelkainen kumppani menneisyydestä, jonka kanssa täytyy tässä elämässä tasata tilit ja velkakirjat.

7. huoneen tutkiminen onkin mielenkiintoinen tutkimusretki omiin ihmissuhdemalleihin. Vielä kun muistelemme, että seiskahuone sisältää perinteisesti myös rakkaat viholliset, niin ymmärrämme miksi eron hetkellä saamme raivarit ja teemme sen toisen elämän helvetiksi. Saavutetuista eduista kun kukaan ei halua luopua! Täältä löytyvät siis myös entiset kumppanit.

7. huoneesta voi tutkia ihmisen seksuaalista suuntautuneisuutta ja tapaa olla suhteissa. Jos seiskaan lykätään Uranus tai Jupiter ja merkeistä vaikkapa Kaksoset, Vesimies tai Kalat, niin vakiintumisen aste voi vähentyä, kun oma vapaus kolkuttaa ovella kovemmin. Mars 7. huoneessa taas voi vetää pariskuntaa yhtä lailla kohti riitoja kuin sänkyäkin, sillä tulen kipinät ja tupen rapinat vuorotellen sinkoavat.

Kahdeksas huone: kuolema, perintö, velat, lakiasiat ja psykologinen syvyys

Kahdeksas huone on käytännössä kartan vaativin, koska siellä joudumme kohtaamaan elämän rajallisuuden eli kuoleman. Tässä huoneessa silmiemme eteen läväytetään kaikki se, mitä emme koskaan haluaisi kohdata, eli vaikeat vammat, onnettomuudet ja sairaudet, hautajaiset, perintöriidat sekä pahimmillaan myös laki- ja virkamiehet. 8. huone on myös väkivallan ja kaikenlaisten valtasuhteiden näyttämö. Velan ottaminen eli ”toisten ihmisten rahoilla eläminen” korostuu myös.

On helppo ymmärtää, että elämän raadollisuus ja äkilliset, vakavat elämänmuutokset tuovat mukanaan niin henkisiä kuin taloudellisia ongelmia. 8. huone pysäyttää meidät jonkin asteisilla järkytyksillä. Modernimpi astrologia mieltääkin 8. huoneen nimenomaan psykologisen syvyyden huoneeksi, jossa tehdään mielenterveystyötä omien traumojen parissa ja selvitellään terapiassa mm. seksuaalisia ongelmia tai hyväksikäyttöä. Siksi esimerkiksi terapeuteilla, vanginvartijoilla tai mielenterveyshoitajilla tämä huone on ammatin kautta korostunut kartalla. Silloin ongelmat eivät ole omia, vaan toisten.

Ei kuulostane kivalta? Oma kohtalosi riippuu siitä, mikä merkki ja mitä planeettoja sinulla täällä on. Toiset pääsevät aina helpommalla, kun taas toiset saavat kokea nämä asiat pohjamutia myöten. 8. huoneeseen kukaan ei halua jäädä pitkäksi aikaa, koska siellä myllätään kaikki auki.

Yhdeksäs huone: henkisyys, arvot, ulkomaat, korkeakoulutus

9. huoneen teemoja ovat uskonnollisuus ja henkisyys, oma arvomaailma sekä itsensä kehittäminen. 9. huone edustaakin aatteita, ideologioita ja oppisuuntauksia, korkeakoulutusta, sivistystä, tutkittua tietoa ja tiedettä. Jokainen meistä uskoo johonkin ja noudattaa omia arvojaan. Tässä ”Jumalan huoneessa” käännymmekin korkeampien voimien puoleen ja etsimme totuutta kukin omalla tavallaan. Joskus se elämän tärkein juttu löytyy ulkomailta, joten jos tämä huone on voimakkaasti kartallasi painottunut, saatat olla ulkomaalaisen kanssa naimisissa tai asua ulkomailla jossain elämäsi vaiheessa opiskelemassa tai töiden perässä. Myös erilaisiin filosofioihin tutustuminen voi olla elämässäsi keskeisessä asemassa, esimerkkinä astrologia ja muut henkiset tieteet. Jupiter ysissä voi edesauttaa näiden teemojen haltuunottoa, kun taas Saturnus voi tuoda skeptistä asennetta ja asioiden kypsymistä hitaammin. Mitä enemmän tässä huoneessa tapahtuu astrologisesti, sen enemmän painoarvoa näillä asioilla on sinulle.

Kymmenes huone: ura, maine ja kunnianhimo

Karttamme 10. huone on kunnianhimon, urakehityksen, ammatillisen näkyvyyden ja julkisuuden huone. Siihen liitetään esimiehet ja pomot, näkyvä asema yhteiskunnassa, yleisön edessä esiintyminen sekä ammatillinen eteneminen roolista ja asemasta toiseen. Ei liene mikään ihme, että esimerkiksi Sanna Marinilla ja Li Andersonilla on Jupiter 10. huoneessa boostaamassa näkyvää poliittista uraa ja julkista imagoa. 10. huoneen planeettahallitsija kertoo myös millä tavalla teet työtäsi. Aurinko tässä huoneessa voi tuoda lisää näkyvyyttä, kun taas esimerkiksi Merkurius voimistaa viestinnällistä panosta ja puhelahjoja. Kymppihuone kertookin meidän työtavoistamme ja mahdollisuuksistamme edetä. Poliitikoilla, näyttelijöillä ja muilla kuuluisuuksilla on usein paljon tai merkittäviä planeettoja 10. huoneessa, sillä heidän tehtävänsä on olla esillä.

Yhdestoista huone: auttavat ystävät, yhteisöt, unelmat ja niiden toteutuminen

11. huone liitetään ystäviin, liittolaisiin ja samanhenkisiin ryhmiin. Jos kyselet ”Mistä löydät sä ystävän”, niin yhdennestätoista huoneesta kannattaa katsella. Täältä löytyvät myös meidän unelmamme, toiveemme, tavoitteemme ja kaikenlainen pyrkiminen parempaa maailmaa kohti. Omat tukiverkot ja yhteisöt ovat 11. huoneen alaisia, kuten myös julkaisutoiminta eli suurelle yleisölle puhuminen esimerkiksi podcastien tai tubettamisen kautta. 11. huone on siis hyvin toiveikas ja tulevaisuuteen orientoitunut henkireikä kaiken materialismin keskellä. Jos elämäntehtäväsi löytyy täältä (esimerkiksi MC tai kuunyläsolmu), sinun on tarkoitus tehdä yhteistyötä muiden kanssa paremman tulevaisuuden eteen ja luottaa siihen, että joukossa on voimaa.

Kahdestoista huone: alitajunta, menneisyys, syrjäänvetäytyminen, sairaalat, vankilat

12. huone on salaisuuksien ja alitajunnan huone, jossa emme ole enää esillä. Siellä vetäydymme syrjään ja tutkimme omaa itseämme. Tämä on yksi kartan vaikeimmista huoneista, sillä tänne liittyvät menetykset, surut, mielenterveysongelmat, masennus ja kaikenlainen itsensä kanssa kamppailu. Usein nämä ongelmat ovat tiedostamattomia eikä niihin pääse helposti käsiksi. 12. huone onkin vahvasti kytköksissä menneisiin elämiin ja sieltä kumpuaviin muistoihin, traumoihin ja käytösmalleihin (mm. erilaiset fobiat, harhat ja paranoia). Sigmund Freudilla oli 12. huoneen painotus omalla kartallaan ja hän kehitti psykoanalyysin, jossa kaivetaan mielenterveyden ongelmia päivänvaloon.

12. huone edustaa yksinäisyyttä, syrjäytymistä sekä laitostumista. Perinteisesti 12. huone tarkoitti nimenomaan vankilaa, sairaalaa, pakkohoitoa tai parantolaa, jonne jouduttiin hermolepoon, kun elämä kävi liian raskaaksi. Nykyään hiljaisuuden retriitit ja vapaaehtoinen erakoituminen sekä pitkät sairaslomat voivat kuvastaa samaa. 12 vuoden välein tämä huone aktivoituu meillä kaikilla, jolloin voimme tuntea voimakasta tarvetta kääntyä sisäänpäin ja torjua muiden tarpeet ja vaatimukset.

Jos tässä huoneessa on paljon planeettoja, sinun on tarkoitus pysähtyä menneen äärelle. Et pääse eteenpäin ennen kuin olet tehnyt tiliä menneisyyden kipupisteiden kanssa. Erityisesti Pluto, Mars, Saturnus, Aurinko, Kuu tai Khiron tässä viimeisessä huoneessa tekee tiukkaa ja pakottaa katsomaan oman mielenmyllerryksen ja voimavarojen vähyyden alitajuisia taustoja.

Missä päin sinun karttaasi ovat Luonteesi Voimat? Selvää on, että tasan eivät käy ihmisten kohtalonkäänteet, voimavarat ja mahdollisuudet. Voit ottaa omistasi selvää Luonteesi Voimat 2.0 -tulkinnan avulla, joka kertoo missä elämäsi huoneissa on enemmän ruuhkaa ja missä taas voit hetken huilata.

Käytännössä työskentelemme yhden huoneen ja sen teemojen parissa aina vuoden kerrallaan, kunnes oman motivaation painopiste alkaa siirtyä eteenpäin. Jotkut huoneet taas vaativat raivaamista pidemmänkin aikaa, jos sinne on ehtinyt kerääntyä paljonkin tiedostamattomia pölypalloja ja karmallisia haastekasoja nurkkiin. Antoisaa raivausoperaatiota oman karttasi huoneissa!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Astron kesätarjousten hintahuipentuma loppuu pian! Toimi nyt!

Paljon astrologisia tulkintoja, verkkokursseja sekä muita tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan (alkaen 11,5€).  Useissa tuotteissa mukana Tarot lisälahja! Tarjoukset voimassa 31.7.2024 saakka.

Siirry tutkimaan hintahuipentuman tarjouksia tästä

Hintahuipentuman TOP 4 tuotteet

1.  Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

2. Astrokalenteri tulkinnat 2024 & 2025 - monipuolinen ja kattava vuosikatsaus elämääsi

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

3. Sisäinen Soturi -tulkinta - Kosminen voima, käytettävissäsi

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

4. Valon Lapsi -tulkinta - Löydä yhteys omaan sisäiseen lapseesi uudestaan

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...