Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

19.7.2024

vieraskirjoitus:

Täysikuu kauriin merkissä

Lauantaina 20.7. Mars siirtyy kaksosten merkkiin. Marsin ja Uranuksen välinen konjunktio lisää tuulta purjeisiin, joten ajanlaatu on tältä osin erittäin vauhdikas ja tapahtumarikas. Marsin ja Uranuksen sekstiili perääntyvälle Neptunukselle pehmentää ajanlaatua hieman vetisemmäksi. Se tuo tullessaan tunteikkuutta ja herkkyyttä, mutta mahdollisesti myös hämmennystä. Mars on kuin villihevonen, josta voi olla vaikea saada otetta. Parhaimmillaan se näyttää uusia polkuja sekä mahdollisuuksia, mutta riskinä on juurettomuus ja äkilliset suunnanmuutokset.
 

 
Sunnuntaina 21.7. kello 13:17 on Täysikuu kauriin merkissä. Kyseessä on toinen peräkkäinen kauriin Täysikuu. Tällä kertaa Aurinko ja Kuu ovat 29 asteessa eli viimeisissä asteissa ennen merkkisijainnin muutosta. Maanantaina 22.7. Aurinko siirtyy leijonan merkkiin eli omaan luonnolliseen merkkisijaintiinsa. Tämänkertainen Täysikuu on erittäin intensiivinen perääntyvän Pluton ollessa konjunktiossa Kuuhun ja oppositiossa Aurinkoon. Täydenkuun kartalla Mars ja Uranus ovat sekstiilissä Aurinkoon ja kolmiossa Kuun ja Pluton konjunktioon. Neptunuksen kolmio Auringolle sekä sekstiili Kuulle täydentää tämän Kehto suurkuvioksi. Ajassa on paljon mahdollisuuksia, mutta Auringon oppositio Kuulle sekä Plutolle on kaksiteräinen miekka, joka tulee valjastaa omannäköiseksi työkaluksi. Ajassa oleva paine pitää huolen siitä, että muutosvoima pääsee synnyttämään jotain aivan uutta. Se voi olla myös asioiden näkemistä uudessa valossa.
 
”Ajattele kuinka onnellinen olisit, jos juuri nyt menettäisit kaiken mitä sinulla on - ja sen jälkeen saisit sen kaiken takaisin.” — Frances Rodman
 
Täysikuu merkitsee syklin huipentumaa, täyteyttä ja täyttymystä. Se edustaa projektien, tavoitteiden ja pyrkimysten saavuttamista. Se on hetki, jolloin asiat ovat kypsiä ja valmiita poimittavaksi. Kuu hallitsee veden liikkeitä, kuten vuorovesiä, ja se yhdistetään usein tunteisiin ja alitajuntaan. Täysikuu tuo esiin piilotettuja tunteita ja alitajunnan asioita, mikä voi johtaa voimakkaisiin emotionaalisiin kokemuksiin. Täysikuu edustaa valoa pimeydessä, täyteyttä, tunteiden voimaa ja henkistä syvyyttä.
 

 
Venuksen ja Vestan konjunktio leijonan merkissä on intohimoinen, omistautuva ja valovoimainen kuvio. Jupiterin sekstiili Venukselle, Vestalle sekä Kuunnoususolmulle avaa tulevaisuuden mahdollisuuksia entisestään. Tämä kuvio on todellinen onnenkantamoinen, jota kannattaa hyödyntää. Mitkä asiat saavat sydämesi liekkeihin? Miten voit ammentaa enemmissä määrin itsesi näköisiä valintoja ja saada niistä pitkäkestoisia onnistumisia? Perääntyvän Cereksen kvinkunssi Venukselle toimii avaimena, ettet unohda itseäsi ja tarpeitasi. On tärkeä tunnistaa mitkä asiat ravitsevat ja tukevat jaksamistasi.
 
”Jos omistat puutarhan ja kirjakokoelman, sinulta ei puutu mitään. ” — Cicero
 
Merkurius on leijonan merkissä ja neliössä Marsiin ja Uranukseen. Ajassa on ylivirittynyt tunnelma, joka saattaa tuntua sekavalta. Jos tätä energiaa saa kanavoitua johonkin tekemiseen, saatamme saada yllättäviä oivalluksia ja uusia näkökulmia. Merkuriuksen ja Khironin välinen kolmio on parantavaa eliksiiriä, jonka avulla voimme ymmärtää paremmin mitä tarvitsemme parantuaksemme vanhoista ja olevista haavoista.
 

 
Auringon tarot kortti on nimensä mukaisesti Aurinko, joka symboloi iloa, onnea, valoa ja menestystä. Kortti symboloi sisäisen lapsen onnellisuutta sekä riemua. Kortin yläosassa oleva aurinko symboloi valoa, lämpöä, elinvoimaa ja selkeyttä. Se edustaa myös tietoisuutta ja henkistä valaistumista. Aurinko on kaiken elämän lähde ja symboloi kaikkea positiivista ja elämää antavaa. Aurinko tuo valoa ja paljastaa totuuden. Kortissa on lapsi, joka ratsastaa valkoisella hevosella. Lapsi symboloi viattomuutta, puhtautta ja luonnollista iloa. Hän on usein kuvattu ilman vaatteita, mikä viittaa siihen, että hänellä ei ole mitään salattavaa – täydellinen avoimuus ja vilpittömyys, ilman salaisuuksia tai häpeää. Lapsen ratsastama valkoinen hevonen edustaa voimaa, puhtautta ja suojelusta. Hevonen liikkuu vakaasti ja varmasti, symboloiden myös eteenpäin menemistä ja edistystä. Lapsen kädessä oleva suuri punainen lippu symboloi energiaa, intohimoa ja toiminnan voimaa. Punainen väri tuo korttiin myös dynaamisuutta ja liikettä, ja lippu itsessään symboloi voittoa ja juhlaa. Aurinkoa ympäröivät auringonkukat symboloivat kasvua, hedelmällisyyttä, elämän kiertokulkua ja positiivisuutta. Ne kääntyvät aina aurinkoa kohti, mikä symboloi pyrkimystä kohti valoa ja totuutta. Kortin alaosassa näkyvä matala kivimuuri symboloi ihmisen rakentamia esteitä ja rajoituksia, mutta myös suojaa ja turvallisuutta. Se on matala ja voitettavissa, mikä viittaa siihen, että mahdolliset esteet on helppo ylittää.
 
Aurinko-kortin symbolit yhdessä viittaavat iloiseen ja positiiviseen ajanjaksoon, jossa elämä on täynnä valoa, selkeyttä ja elinvoimaa. Kortti edustaa menestystä, onnellisuutta ja uuden alkua. Se kannustaa etsimään totuutta ja elämään rehellisesti, avoimesti ja intohimoisesti. Kortti tuo mukanaan selkeyttä, ja se voi merkitä totuuden paljastumista tai uuden ymmärryksen syntymistä.
 

 
Siinä missä Aurinko tuo näkyviin, Kuun merkitys on alitajuisempi ja mystisempi. Kuun tarot kortti on Ylipapitar, jota käsiteltiin muutama blogiteksti aikaisemmin. Ylipapitar symboloi mysteeriä, intuitiota, alitajuntaa ja salattua tietoa. Se kutsuu meitä tutkimaan sisäistä maailmaa, kuuntelemaan intuitiota ja etsimään syvempää ymmärrystä. Siinä missä Aurinko tuo näkyviin, Ylipapittaren kortti muistuttaa, että kaikki vastaukset eivät ole heti nähtävissä ja että syvempi viisaus löytyy usein alitajunnasta ja henkisestä yhteydestä. Kortti kehottaa luottamaan omaan intuitioon ja kuuntelemaan sisäistä ääntä. Se viittaa siihen, että vastaus kysymyksiin löytyy sisältäsi, ei ulkoisista lähteistä. Siinä missä Aurinko muistuttaa sisäisen lapsen tarpeista ja elämästä nauttimisesta, Ylipapitar kehottaa olemaan kärsivällinen ja odottamaan oikeaa hetkeä toimia. Yhdistelmänä kortit muistuttavat, että on tärkeä antaa itselleen aikaa tunnistaa mitä sisältä kumpuavat viestit kertovat. Samaan aikaan voimme ottaa rennosti ja nauttia elämästä sekä luoda uudelleen yhteys sisäisen lapsen viisauteen. Mitä sillä on sanottavana? Minkälaisia neuvoja se antaisi tämänhetkiseen elämäntilanteeseen?
 
”Kannamme mukanamme ihmeitä, joita etsimme muualta.” — Sir Thomas Brown
 
Kaunista viikonloppua ja Täydenkuun aikaa!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa

Astron kesätarjousten hintahuipentuma loppuu pian! Toimi nyt!

HUOMIO: Tarjoukset koskevat kaikkia asiakkaita riippumatta siitä onko vip asiakas vai ei.

Paljon astrologisia tulkintoja, verkkokursseja sekä muita tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan (alkaen 11,5€).  Useissa tuotteissa mukana Tarot lisälahja! Tarjoukset voimassa 31.7.2024 saakka.

Siirry tutkimaan hintahuipentuman tarjouksia tästä

Hintahuipentuman TOP 4 tuotteet

( Astrologi Seppo Tanhua) 

1. Astrokalenteri tulkinnat 2024 & 2025 - monipuolinen ja kattava vuosikatsaus elämääsi

Kesäbonus: saat 4 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 32€)​

Astrokalenteri tarjoaa henkilökohtaisen oppaan päivittäisiin vaihtuviin energioihin e-mailien kautta tai halutessasi voit käyttää sen helppokäyttöisessä verkkopalvelua. Kun tiedät etukäteen, millaista energiaa päivissä tulet kohtaamaan, voit elää huomattavasti stressittömämpää ja tietoisempaa elämää jatkossa. Hyödynnä ainutlaatuinen tarjous - Vain Rajoitetun Ajan! Tarjous 19,90€ / norm. 34,90€ ja se on voimassa 31.7.2024 klo24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

2.  Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Auringon Paluu tulkinta tarjoaa näkökulman tulevan uuden Aurinkovuotesi elämään, auttaa kohtaamaan haasteet, kannustaa kasvuun, ja yhdistää sinut elämäsi syvempään tarkoitukseen. Tarjous 24,90€ / norm. 33€ ja se on voimassa 31.7.2024 klo 24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

3. Sisäinen Soturi -tulkinta - Kosminen voima, käytettävissäsi

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Olen laatinut Sisäisen Soturi tulkinnan auttamaan omien tiedostamattomien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Tulkinnan avulla opit käyttämään päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi ja opit ymmärtämään sielusi kasvutehtävää tässä elämässä. Tarjous 24,90€ / norm. 39,90€ ja se on voimassa 31.7.2024 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

4. Valon Lapsi -tulkinta - Löydä yhteys omaan sisäiseen lapseesi uudestaan

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. On tärkeätä uskaltaa vapauttaa oma luova, epäröimätön ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvä sisäinen lapsesi pitämään huolta Sinusta ja tekemään ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa. Tarjous 19,90€ / norm. 29,90€ ja se on voimassa 31.7.2024 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle