Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

22.7.2024

Tähdenlento heinäkuun viimeiselle viikolle

Olen koonnut teille videoni tärkeimmät pointit tähän blogitekstiin. Mutta jos haluat todella uppoutua aiheeseen, suosittelen lämpimästi katsomaan koko videon YouTubesta, Instagramista, TikTokista tai Facebookista.


Heinäkuun viimeinen viikko käynnistyy 22. päivä, kun Aurinko aktivoi sekä Neptunusta että Plutoa. Heti viikon alussa Mars tekee kolmio Plutolle ja myöhemmin Aurinko muodostaa sekstiilin Marsin kanssa. Tämä viikko korostaa entisestään itsenäistä tekemistä ja vahvaa luottamusta omaan tekemiseen, teema joka on hallinnut koko heinäkuuta.

Marsin kolmio Plutolle antaa voimakkaan sykäyksen omien pyrkimysten ja kunnianhimoisten tavoitteiden ajamiseen. Tämä aspekti ruokkii sisäistä tulipaloa ja antaa sinnikkyyttä taistella esteen ja vastuksen läpi. Älä pelkää kohdata vaikeuksia, sillä ne vain hiovat tahdonvoimaasi terävöittäen fokustasi. Pluton voimakas läsnäolo vaatii kuitenkin, että tavoittelet jotain syvempää ja kestävämpää kuin pelkkää materiaalista menestystä.

Aurinko vaihtaa merkkiä Ravusta Leijonaan 22.7. antaen lisää energiaa viikolle. Leijonan Aurinko vahvistaa itsetuntoasi ja saa sinut uskomaan omiin kykyihisi. Tämä antaa rohkeutta panna itsesi likoon ja toimia suoraan ja pelottomasti. Mutta Aurinko tekee myös oppositiota Plutolle, asettaen tiukan vaatimuksen Mars-energian pulppuamiselle ja hurjalle luomisvoimalle. Auringon ja Pluton oppositio kuvaa, että tekemisen on oltava oman hengen idean ja henkisen päämäärän mukaista. Muuten se tuottaa vaikeuksia, voimakasta ahdistusta ja sisäisiä toimintamalleja, jotka ilmenevät aggressioina tai pahana olona. Nämä voivat blokata koko kuukauden hyvät vaikutukset ja suuret elämän mahdollisuudet.

Muista siis tällä viikolla, että omat päätökset ja ratkaisut ovat laatuaan sellaisia, että ne muuttavat isosti omaa elämää. Ja kun oma elämä muuttuu, se vaikuttaa myös muiden elämään ja voi herättää voimakkaita aggressioita heidän taholtaan. Älä provosoidu näistä, vaan kuuntele ja ymmärrä, että ne johtuvat muutoksen pelosta läheisissä. Muista, että jokainen muutos herättää vastustusta, mutta se on vain väliaikaista. Pysy lujana päätöksissäsi ja säilytä usko itseesi, niin pääset läpi vaikeidenkin aikojen.

Tämä on ehdottomasti huikea mahdollisuuksien viikko! Ota siitä kaikki ilo irti ja elä sitä parhaalla mahdollisella fiiliksellä ja intensiteetillä. Mitä suurempi oma intensiteetti, sitä voimakkaampana vastustuskin voi esiintyä. Mutta näillä eväillä olet valmis kohtaamaan heinäkuun viimeisen täyden viikon. Käytä Mars-Pluto kolmion voimaa hyväksesi ja toteuta rohkeasti omia visioitasi. Tämä on ainutlaatuinen hetki luoda jotain kestävää ja merkityksellistä elämääsi!

Seppo

 

 

Astron kesätarjousten hintahuipentuma loppuu pian! Toimi nyt!

HUOMIO: Tarjoukset koskevat kaikkia asiakkaita riippumatta siitä onko vip asiakas vai ei.

Paljon astrologisia tulkintoja, verkkokursseja sekä muita tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan (alkaen 11,5€).  Useissa tuotteissa mukana Tarot lisälahja! Tarjoukset voimassa 28.7.2024 saakka.

Siirry tutkimaan hintahuipentuman tarjouksia tästä

Hintahuipentuman TOP 4 tuotteet

( Astrologi Seppo Tanhua) 

1. Astrokalenteri tulkinnat 2024 & 2025 - monipuolinen ja kattava vuosikatsaus elämääsi

Kesäbonus: saat 4 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 32€)​

Astrokalenteri tarjoaa henkilökohtaisen oppaan päivittäisiin vaihtuviin energioihin e-mailien kautta tai halutessasi voit käyttää sen helppokäyttöisessä verkkopalvelua. Kun tiedät etukäteen, millaista energiaa päivissä tulet kohtaamaan, voit elää huomattavasti stressittömämpää ja tietoisempaa elämää jatkossa. Hyödynnä ainutlaatuinen tarjous - Vain Rajoitetun Ajan! Tarjous 19,90€ / norm. 34,90€ ja se on voimassa 28.7.2024 klo24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

2.  Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Auringon Paluu tulkinta tarjoaa näkökulman tulevan uuden Aurinkovuotesi elämään, auttaa kohtaamaan haasteet, kannustaa kasvuun, ja yhdistää sinut elämäsi syvempään tarkoitukseen. Tarjous 24,90€ / norm. 33€ ja se on voimassa 28.7.2024 klo 24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

3. Sisäinen Soturi -tulkinta - Kosminen voima, käytettävissäsi

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Olen laatinut Sisäisen Soturi tulkinnan auttamaan omien tiedostamattomien vahvuuksien löytämisessä ja käyttämisessä. Vasta sitten, kun olet sinut itsesi kanssa, voit olla sinut muun maailman ja ympäristösi kanssa. Tulkinnan avulla opit käyttämään päivittäin sisäistä pysäyttämätöntä voimaasi ja opit ymmärtämään sielusi kasvutehtävää tässä elämässä. Tarjous 24,90€ / norm. 39,90€ ja se on voimassa 28.7.2024 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

4. Valon Lapsi -tulkinta - Löydä yhteys omaan sisäiseen lapseesi uudestaan

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Valon Lapsi tulkinta on tärkeä opas meille aikuisille oman sisäisen lapsemme ymmärtämisessä ja ihmeellisten taitojemme käyttöönottamisessa. On tärkeätä uskaltaa vapauttaa oma luova, epäröimätön ja kaiken tapahtuvan varauksetta hyväksyvä sisäinen lapsesi pitämään huolta Sinusta ja tekemään ratkaisuja, joihin et aikuisen roolissa koskaan antaisi itsellesi lupaa. Tarjous 19,90€ / norm. 29,90€ ja se on voimassa 28.7.2024 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle