Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Esa Hyppönen

Esa Hyppönen

25.7.2024

vieraskirjoitus:

Mayojen Kuukalenterivuosi vaihtuu -  Rytmisen Myrskyn vuosi ( 26.7.2024 - 24.7.2025 )

Tunnetko Myrskyn nousevan, keräävän voimiaan?  Taikurin vuosi on jo omat taikansa tehnyt ja uuden mayavuoden rytminmuutos tavalla tai toisella tulossa tunnistettavammaksi. Tasapainossa pysymistä horjuttaa kasvava sisäinen levottomuus, jolle on vaikea löytää selitystä omasta käyttäytymisestä. Käsitys ajan ja sen sisällön muuttumisesta vaikuttaa kuitenkin hetki hetkeltä enemmän siihen, miten valmistautua tulevaan.

Oletko siis valmis myrskyyn? Millainen myrsky itse olisit, millainen haluaisit olla? Tulehduspiteitä avaava ja puhdistava vai niitä suojaava ja rauhoittava? Omaa maya-astrologista elämäntulkintaa ja sen elämänelementtejä tutkimalla saatat saada osviittaa siitä, millaisia haasteita kohti olisi nyt syytä kääntyä.

Puhdistavaa loppuun suorittamista

Elämäämme ilmestyvillä myrskyillä on taipumus tuoda mukanaan epätasapainoa ja hetkellistä kaaosta. Yhä uudelleen ne koettelevat ja testaavat kykyämme säilyttää mielenselkeyttä ja rauhaa arjen turbulenssien keskellä. Myrskyn elämänenerginen vaikutus on erityisen puhdistava ja uudistava. Kaikista mayamerkeistä Myrsky onkin kenties yksi eniten parantamispotentiaalia kantava symboli. Sen matkassa muutoksien tarve tulee tiedostettavammaksi, eikä se myöskään kaihda viedä parantavien muutosten toteuttamista päätökseen. Keskeneräisyydet ovat tästä johtuen vuoden silmätikkuja ja niihin kannattaa kiinnittää erityishuomiota.

Loppuunsuorituksen voimana Myrskyn luonne vaikuttaa hiukan primitiiviseltä ja reaktionomaiselta, mutta se on myös kaikessa dynaamisuudessaan tarpeellista, jos haluamme tosissamme elää muutosta todeksi ja mennä elämässä eteenpäin. Ensimmäinen ja ratkaisevin askel on aina otettava itse ja joskus se tarvitsee taakseen kunnon myrskypuhurin, jotta uutta rytmiä voi alkaa toteuttamaan päämäärä tietoisemmin.

Tunnista voimaantumisen hetket

Elämänenergia on loputon voimavara. Silti se tuntuu usein hiipuvan ja katoavan käsistämme. Kuitenkin kaikenlaisten mullistusten ja poikkeusolojen myötä elämänvoiman vaikutus on herkemmin aistittavissa. Epäonnistumisten ja pettymyksien jälkeen saatamme löytää itsemme myrskynkeskuksesta, jossa elämää ympäröivät kulissit hetkeksi avartuvat ja sallivat lepohetken ja laajempien näkökulmien esiintulon. Myrskynvuoden kehotus onkin ammentaa elämänvoimaa nyt useista lähteistä, ei pelkästään niistä tavanomaisimmista asioista, joista elämänarkemme on aiemmin rakentunut. Anna itsellesi lupa inspiroittua ja omistautua jollekin.

Myrsky siis voimistaa elämänenergiaa ja sen tuulet pauhaavat elonpiirissämme juuri niin kauan, kunnes tarvittava näkökulma ja sen tietoisuuden selkeys kiteytyvät ja avaavat valon tulvia ymmärrykseemme. Ei kehitystä ilman valmiutta ottaa tarvittava muutos vastaan, siinä Myrskyn yksinkertainen viesti uudelle kuuvuodelle. Lopulta muutosten loppuunsaattaminen sitä osin, kun voimme niihin itse vaikuttaa, voi vapauttaa myrskyjen polttoaineena toimineen elämänenergian käyttöömme.

Aika ja egottomuus

Myrskyä ohjaava sointu kuusi operoi ajan ja tilan kombinaatioissa. Jo Myrsky itsessään sekoittaa aikaa tuoden siihen tornadon kaltaisen pystysuoran ulottuvuuden horisontaalisen ajantajumme kumppaniksi. Rytminen sointu tehostaa sitä tasapainottamalla käsityksiämme ajan ja ajattomuuden olemuksista tavalla, joka ei erota niitä enää toisistaan erillisiksi asioiksi. Yksinään ajan vaakasuora ulottuvuus edustaa elämän materiaalisempaa puolta, jossa se sekoittuu tapahtuvan sisältöön muodostaen illuusion koko olemassaolon sisältymisestä ainoastaan tähän psykologiseen, egon temmellyskenttänä tunnettuun aikajatkumoon. Myrskynvuosi tuo lisää nostetta vertikaalisenajantajun rytmiikkaan, jossa kaikki ei olekaan itsestään selvästi alisteista ajalle. Ja tuota aspektia egoa tönivät Myrskytkin tulevat hämmentämään sisäisyydessämme, riippumatta tapahtuuko se fyysisillä vai psyykkisellä olemuspuolella. Muutosten tuulissa aika on aina puolellasi, jos niin päätät.

Maya-Astrokalenteri on ainutlaatuinen työkalu, joka perustuu muinaiseen Mayojen Tzolkin-kalenteriin. Se tarjoaa päivittäisen oppaan ajan esoteeriseen hallintaan ja auttaa sinua navigoimaan elämän monimutkaisten haasteiden ja mahdollisuuksien läpi. Tzolkin-kalenterin syklit, henkilökohtainen kasvu ja läsnäolon mestaruus ovat keskeisiä osia tässä kalenterissa.

Kuten Kotka, joka tarvitsee ilmavuutta ja etäisyyttä ollakseen tehokas, myös me tarvitsemme työkaluja, jotka auttavat meitä ottamaan tarvittavan etäisyyden arjen haasteisiin. Maya-Astrokalenteri on juuri sellainen työkalu. Se auttaa sinua ymmärtämään paremmin itseäsi ja ympäröivää maailmaa, tuoden sinulle selkeyttä ja suuntaa.

Kesän hintahuipentuman Erikoistarjous

Maya-Astrokalenteri

Nyt 19,90€

(norm. 29,90€).

Tarjous voimassa 31.7.2024 asti.

Tilaa oma Maya-kalenterisi tästä

Mitä saan tilauksessa?

Analyysi: Räätälöity ja yksityiskohtainen raportti perustuen syntymäaikaasi.

Syvän Itsetuntemuksen Avaimet: Uudet oivallukset ja työkalut sisäiseen kasvuun.

Saat verkkopalvelussa olevan Maya-astrologisen vuosikartan 260 päivää ( Tzolkin matriisi)  jota voi käyttää joko pc:llä tai mobiilissa puhelimella: 

-Monipuoilinen vuosikartta perustuen syntymäaikaasi sisältäen osiot:

-Päiväkohtaisen tulkinta

-Päiväkohtainen kehon osan tulkinta

-Linna- ja aaltojaksot

-Lohikäärmejaksot

-Neljän galaktisen vuodenajan kuvaukset

-Galaktisen aktivaation mediaalipäivän

-Oman Maya-profiilisi

-Kohtalon perheesi ja

-Maya-signatuurien yhteensopivuusvertailun

Tämä ainutlaatuinen työkalu ei ainoastaan tarjoa syvempää tietoisuutta ja läsnäoloa, vaan myös tarjoaa täyden tyytyväisyystakuun. Jos et ole kuukauden kuluessa samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta, saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta mahdollisuudesta. Ota askel kohti sisäistä viisautta ja harmoniaa. Tilaa Maya-Astrokalenteri jo tänään ja hyödynnä tämä erikoistarjous!

Terveisin

Maya-astrologi Esa Hyppönen

Kesän hintahuipentuma loppuu!

Tarjoukset voimassa 31.7. 2024 saakka.

Maya-astrologinen Elämäntulkinta

- Henkinen viisaus periytyy aikakausien takaa

Maya-elämäntulkintakartta koostuu yleensä viidestä eri symbolista ja yhdestä tai kahdesta numerosta, jotka yhdessä muodostavat tulkintakokonaisuuden. Nämä elementit symboloivat erilaisia energioita ja voimia, jotka vaikuttavat henkilön elämään. 

Mitä saan tilauksessa?

Analyysi: Räätälöity ja yksityiskohtainen raportti perustuen syntymäaikaasi.

Itsetuntemuksen Avaimet: Uudet oivallukset ja työkalut sisäiseen kasvuun.

Tutustu lisää ja tilaa täältä

Maya-Astrologinen Tulkinta Elämän Olosuhteista

- Portti Antiikin Viisauteen ja Moderniin Itsetuntemukseen

Maya-astrologinen olosuhde tulkinta tarjoaa moniulotteisen, syvällisen näkemyksen itseesi ja elämäsi olosuhteisiin. Yhdistäen antiikin Maya-sivilisaation viisauden ja modernin psykologisen tietoisuuden, tämä tulkinta toimii henkilökohtaisena kompassinasi elämässä. Se paljastaa Maya-symbolisi ja niiden vaikutukset persoonallisuuteesi, auttaen sinua ymmärtämään voimavarasi ja haasteesi. 

Mitä saan tilauksessa?

Analyysi: Räätälöity ja yksityiskohtainen raportti perustuen syntymäaikaasi.

Itsetuntemuksen Avaimet: Uudet oivallukset ja työkalut sisäiseen kasvuun.

Tutustu lisää ja tilaa täältä

Täysi tyytyväisyystakuu! 

Jotta voit tehdä tulkinta tilauksesi turvallisin mielin, annan kaikille tulkinnoilleni täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle