Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

26.7.2024

vieraskirjoitus:

Maagikon avaimet

Aurinko on siirtynyt leijonan merkkiin ja on näin omalla luontaisella maaperällään. Auringon ja Marsin välinen sekstiili vahvistaa kahden maskuliinisen tekijän välistä yhteistyötä. Lilithin sekstiili Auringolle ja kolmio Marsille tuo aikaan alkukantaista voimaa. Ajassa on latautunut tunnelma, josta kannattaa ottaa kaikki ilo irti. Auringon positiiviset kulmat Kuunsolmuille valaisee menneisyyden ja tulevaisuuden polkuja, jotta voimme paremmin hyödyntää niiden antia. Olemmeko unohtaneet jotain, jolla on ollut menneisyydessä iso merkitys? Mitä olemme oppineet siitä? Onko siinä jotain, mitä voisimme ottaa käyttöön elettävässä elämäntilanteessa. Mihin kohdistamme valomme, kun katsomme elämäämme eteenpäin? Mitkä tekijät kaipaavat erityishuomiota?
 
"En tullut ymmärtämään maailmankaikkeuden peruslakeja järkevän mieleni kautta. ”- Albert Einstein

Astrologisten tulkintojen kesäale päättyy! Toimi nyt!
HUOMIO: Tarjoukset koskevat kaikkia asiakkaita riippumatta siitä onko vip asiakas vai ei. Paljon astrologisia tulkintoja, verkkokursseja sekä muita tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan (tulkintoja alkaen 11,5€).  Useissa tuotteissa mukana Tarot lisälahja (lisälahja arvo 16 - 32€) ! Tarjoukset voimassa vain 31.7.2024 klo 24 saakka. Siirry tutkimaan kesäalen tuotteita tästä


 
Venus ja Vesta ovat konjunktiossa leijonan merkissä ja kolmiossa perääntyvään Khironiin. Ajassa on omistautunut tunnelma, jonka avulla voimme tunnistaa mihin asioihin tulisi keskittää energiaa ja mitkä asiat parantavat meitä ja elämänlaatuamme. Uranuksen ja Pallas Athenen neliöt Venukselle pitävät vireystilaa yllä. Ne ovat kuin sähköpiikkejä, jottemme jää laakereille lepäämään. Venuksen ja perääntyvän Saturnuksen välinen kvinkunssi pitää huolen siitä, että tarkistamme mistä ristiriitaiset signaalit tulevat ja mitä niillä on sanottavana. Kvinkunssi luo jännitteitä ja pakottaa sopeutumaan tai etsimään kompromisseja. Vaikka alitajuisia paineita riittää, voimme niiden kautta oivaltaa enemmän kuin pelkästään positiivisten aspektien kautta.


 
Perjantaina 26.7. Merkurius siirtyy neitsyen merkkiin. Merkurius on aikamoisen paineen alla, koska perääntyvän Neptunuksen sekä perääntyvän Pluton kvinkunssit saavat aikaan Jod suurkuvion. Marsin ja Merkuriuksen välinen neliö saattaa saada aikaan tunteen, että olemme hautuvassa painekattilassa, joka saattaa posahtaa koska tahansa. Siinä missä neliön paine purkautuu tavalla tai toisella, kvinkunssien suhteen voi olla vaikeampaa tunnistaa mitä meidän tulisi tehdä, jotta saisimme mysteerin ratkaistua. Kvinkunssi voi herättää epämukavuutta, mutta se tarjoaa myös mahdollisuuden kasvuun ja oppimiseen, kun käsitellään ristiriitaisia energioita tai tavoitteita. Jod viittaa erityiseen kohtaloon tai haasteeseen, joka vaatii sopeutumista ja kasvua. Tämä kuvio voi merkitä elämänpolkua, joka vaatii harkintaa ja luovuutta, jotta voimme löytää tasapainon ja tarkoituksen.
 
“Energiaa ei voi luoda tai tuhota, sitä voi vain muuttaa muodosta toiseen. ” - Albert Einstein


 
Merkuriuksen tarot kortti on maagikko. Maagikon kortti kuvaa luovuutta, tahdonvoimaa ja manifestaatiota. Se kuvaa henkilöä, joka voi tuoda ajatukset ja ideat todellisuuteen. Maagikon toinen käsi osoittaa taivaaseen ja toinen maahan, symboloiden "kuten ylhäällä, niin alhaalla" -periaatetta. Tämä viittaa kykyyn tuoda ideoita fyysiseen maailmaan. Pöydällä olevat esineet: sauva, malja, miekka ja lantti edustavat neljää elementtiä (tuli, vesi, ilma, maa) ja tarotin neljää maata. Tämä symboloi maagikon valtaa kaikkien elementtien yli. Maagikon pään päällä oleva ikuisuuden symboli tarkoittaa äärettömyyttä ja rajattomia mahdollisuuksia. Taustalla olevat ruusut ja liljat symboloivat puhtautta ja intohimoa, harmonista tasapainoa. Maagikon vaatetuksen punainen edustaa toiminnan ja intohimon voimaa, kun taas valkoinen symboloi puhtautta ja hengellisyyttä. Kortti korostaa henkilökohtaista voimaa ja kykyä ohjata energiaa haluttuun suuntaan. Se kertoo vahvasta itseluottamuksesta ja kyvystä vaikuttaa ympäristöön. Kortti kehottaa uskomaan omiin kykyihin ja käyttämään niitä viisaasti saavuttaakseen tavoitteensa.
 
Maagikon ja taikurin arkkityyppi edustaa ajattelua, viisautta, innovaatioita sekä muutosta. Maagikko on neuvonantaja, jonka kautta maailma kehittyy ja muuttuu paremmaksi. Maagikolla on taito luoda uutta, inspiroida ja ohjata sekä opastaa ihmisiä näkemään mahdollisuuksia asioissa, jotka voivat alkujaan tuntua mahdottomilta. Maagikko osaa yhdistää aktiivista mielikuvitusta älykkääseen ajatteluun, josta voi syntyä uudenlaisia ratkaisuja. Hänellä on älyn lisäksi kyky visioida asiat konkreettiseen maailmaan. Maagikko on ajattelultaan joustava ja muuntuva. Hän haluaa oppia aina vain enemmän ja kehittää henkisiä lihaksiaan. Maagikko ei tiedä kaikkea, niin kuin ei kukaan meistä, mutta hän osaa kehittää yllättävällä tavalla ratkaisuja vaikeisiinkin asioihin. Maagikon arkkityyppi edustaa muodonmuutosta, luovuutta ja tahdonvoimaa. Se kuvastaa kykyä käyttää tietoa ja taitoa tavoitteiden saavuttamiseen sekä loistavaa ongelmanratkaisukykyä.
 
“Taikuuden harjoittaminen koostuu siitä, että se, mitä ei ymmärretä, tehdään ymmärrettäväksi käsittämättömällä tavalla.”- Carl Jung
 
Hermes on kreikkalaisessa mytologiassa rajojen ja siirtymien jumala sekä jumalten sanansaattaja. Roomalaisessa mytologiassa häntä vastaa Merkurius. Hän vei viestejä jumalien välillä ja auttoi sieluja matkalla manalaan. Hermes edustaa viestintää, kekseliäisyyttä, liikkuvuutta ja kaupankäyntiä. Hän toimii välittäjänä eri maailmojen välillä, yhdistäen ihmisten ja jumalten valtakunnat sekä eri maailmat ja ihmiset. Hermes edustaa shamanismissa viestintää, siirtymiä, muutoksia, matkustamista henkisissä ulottuvuuksissa ja kykyä muuntaa tieto toimintakyvyksi.  Näiden ominaisuuksien kautta se edustaa shamanismissa kommunikointia, muuntumista ja rajojen ylittämistä. Kun äly ja intuitio yhdistyy, voimme saada käsiimme maagikon avaimet. Nyt kun Merkurius on Jod suurkuvion kärkenä, se osoittaa kuinka voimme nopeassakin tahdissa oivaltaa asioita uudessa valossa ja muuttaa elämämme suuntaa.
 
“Intuitio antaa näkemystä; se nauttii maagisten mahdollisuuksien puutarhasta ikään kuin ne olisivat todellisia.” -Carl Jung
 
Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

24.7.2024 Kirjoitus astrologi Seppo Tanhua: Elokuu tuo mukanaan energeettisen muutoksen

25.7.2024 Kirjoitus astrologi Seppo Tanhua: Uuden Aurinkovuoden Alku, Uusi Sinä - Valaise Elämäsi

Astrologisten tulkintojen kesäale päättyy! Toimi nyt!

HUOMIO: Tarjoukset koskevat kaikkia asiakkaita riippumatta siitä onko vip asiakas vai ei.
Paljon astrologisia tulkintoja, verkkokursseja sekä muita tuotteita huippuedullisesti rajoitetun ajan (tulkintoja alkaen 11,5€).  Useissa tuotteissa mukana Tarot lisälahja! Tarjoukset voimassa 31.7.2024 saakka.

Siirry tutkimaan kesäalen tarjouksia tästä

Hintahuipentuman TOP 2 tuotteet

( Astrologi Seppo Tanhua) 

1. Astrokalenteri tulkinnat 2024 & 2025 - monipuolinen ja kattava vuosikatsaus elämääsi

Kesäbonus: saat 4 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 32€)​

Astrokalenteri tarjoaa henkilökohtaisen oppaan päivittäisiin vaihtuviin energioihin e-mailien kautta tai halutessasi voit käyttää sen helppokäyttöisessä verkkopalvelua. Kun tiedät etukäteen, millaista energiaa päivissä tulet kohtaamaan, voit elää huomattavasti stressittömämpää ja tietoisempaa elämää jatkossa. Hyödynnä ainutlaatuinen tarjous - Vain Rajoitetun Ajan! Tarjous 19,90€ / norm. 34,90€ ja se on voimassa 31.7.2024 klo24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

2.  Auringon Paluu -tulkinta - Opas alkavan vuoden energioihisi

Kesäbonus: saat 2 x tarot 5 korttia tulkintaa kaupan päälle (lisälahjan arvo 16€)​

Auringon Paluu tulkinta tarjoaa näkökulman tulevan uuden Aurinkovuotesi elämään, auttaa kohtaamaan haasteet, kannustaa kasvuun, ja yhdistää sinut elämäsi syvempään tarkoitukseen. Tarjous 24,90€ / norm. 33€ ja se on voimassa 31.7.2024 klo 24 asti.

Siirry tutkimaan tarjousta lähemmin ja tilaamaan se tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle