Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

23.8.2024

vieraskirjoitus:

Hengen palo

Viikonlopun alkaessa saamme nauttia perääntyvän Merkuriuksen ja perääntyvän Khironin välisestä kolmiosta. Khironin sekstiili Marsille ja Jupiterille antaa voimaa käsitellä esiin tulleita asioita. Khironin ja Venuksen välinen kvinkunssi sitä vastoin voi nostaa kipeitä muistoja pintaan sekä aiheuttaa kitkaa niin ihmissuhde rintamalla kuin myös oman sisäisen minuuden saralla. Uranuksen ja Pallas Athenen neliöt Merkuriukselle tuovat ylivirittyneen lisänsä. On ensiarvoisen tärkeää huolehtia maadoittamisesta sekä siitä että hermosto saa tarpeeksi lepoa.
 

 
Khiron oli parantaja sekä viisas ja myötätuntoinen opettaja, mutta ironisesti kärsi haavasta, jota hän ei pystynyt itse parantamaan. Tarina Khironin haavasta liittyy Herkuleen seikkailuihin. Herkules, Khironin oppilas, taisteli toisten kentaurien kanssa ja vahingossa osui Khironia myrkyllisellä nuolella. Tämä myrkky oli niin voimakasta, että se aiheutti Khironille tuskallisen ja parantumattoman haavan. Koska Khiron oli puolijumala, hän oli kuolematon, mikä teki hänen kärsimyksestään erityisen tuskallista, koska hän ei voinut kuolla eikä näin ollen vapautua kivustaan. Lopulta Khiron päätti luopua kuolemattomuudestaan ja vaihtoi paikkansa Prometheuksen vapauttamiseksi, joka oli kärsinyt Zeuksen rangaistusta. Zeus palkitsi tämän uhrauksen asettamalla Khironin taivaalle tähdistöksi.
 
Merkuriuksen ja Khironin yhdistelmä tuo esiin syvällisiä teemoja, jotka liittyvät kommunikaatioon, paranemiseen ja henkiseen kasvuun. Merkurius symboloi ajattelua, älyä ja oivaltamista. Khiron symboloi haavoittunutta parantajaa, myötätuntoa ja viisauden tuomaa parantamista. Merkurius hallitsee loogista ajattelua. Kun tämä energia yhdistyy Khironiin voimme saada paremmin kiinni haavojen luonteesta. Ajallisesti parantava kommunikointi, terapeuttinen kirjoittaminen tai analyyttinen itsereflektointi voi avata aivan uudenlaisia ymmärryksen tasoja. Merkuriuksen ja Khironin yhdistelmä edustaa viisautta, joka syntyy haavoittuvuuden ja kommunikoinnin kohtaamisesta sekä korostaa kommunikoinnin ja parantumisen välistä suhdetta. Emotionaalinen parantuminen ja Khironin symboliikka käsittelevät ihmisen sisäistä matkaa kohti itsensä ymmärtämistä ja kokonaiseksi tulemista.
 
“Varjotyö on sydänsoturin polku.” -Carl Jung
 
Carl Jung korosti emotionaalisen parantumisen tärkeyttä ihmisen henkisessä kehityksessä. Jungin käsitteistö, kuten "varjo", "itse" ja "individuaatio", liittyvät kaikki siihen, miten ihminen kohtaa omat tiedostamattomat osansa ja integroi ne osaksi tietoista minäänsä. Jungin mukaan varjo edustaa niitä persoonallisuuden osia, joita ihminen ei hyväksy tai haluaa kieltää. Se sisältää usein kivuliaita tai epämiellyttäviä puolia itsestä, jotka ovat jääneet tiedostamatta. Emotionaalinen parantuminen edellyttää, että ihminen tunnistaa ja integroi varjonsa, mikä johtaa kokonaisempaan itsetuntemukseen. Individuaatio on Jungin käyttämä termi prosessille, jossa ihminen tulee tietoiseksi omasta todellisesta itsestään. Se tarkoittaa oman ainutlaatuisuuden ja täyden potentiaalin saavuttamista, mikä tapahtuu emotionaalisen parantumisen ja itsetutkiskelun kautta. Individuaatiossa ihminen yhdistää tietoisen ja tiedostamattoman, mikä johtaa kokonaiseksi tulemiseen.
 
"Sankarin tärkein saavutus on voittaa pimeyden hirviö: se on kauan toivottu ja odotettu tietoisuuden voitto tiedostamattomuudesta."- Carl Jung
 
Khironin symboliikka liittyy syvällisesti Jungin näkemykseen siitä, että ihmisen on kohdattava omat haavansa, jotta hän voi kasvaa ja saavuttaa todellisen itsensä. Khiron muistuttaa, että kärsimys ja parantuminen ovat usein kietoutuneet yhteen, ja että haavoista voi löytyä syvää merkitystä ja myötätuntoa. Jungin käsitteessä individuaatioon, individualismi ei ole pelkästään oman identiteetin vahvistamista, vaan syvällistä itsetuntemusta ja oman elämän tarkoituksen löytämistä. Jungin ajatukset varjosta ja individuaatiosta korostavat, että parantuminen ja itsensä löytäminen edellyttävät tiedostamattomien osien integroimista. Khiron symboloi tätä prosessia "haavoittuneen parantajan" arkkityyppinä, joka muistuttaa meitä siitä, että haavat voivat olla voimavara ja viisauden lähde matkalla kohti todellista itseä ja henkistä kasvua.
 
"Näkösi tulee selväksi vasta, kun voit katsoa omaan sydämeesi. Kuka katsoo ulos, näkee unia; joka katsoo sisälle, herää. "- Carl Jung
 
Aurinko on juuri siirtynyt neitsyen merkkiin. Auringon ja Vestan konjunktio on valovoimainen kuvio. Apollon liitetään valoon, totuuteen ja selkeyteen. Apollon tuo valon niin fyysisessä kuin metaforisessa mielessä, ja hän edustaa henkistä valaistumista ja totuuden paljastamista. Vesta on kodin, perheen ja yhteisön suojelija, ja hänen symboliikkansa on keskittynyt tulisijaan ja pyhään tuleen. Perääntyvän Pluton ja perääntyvän Neptunuksen kvinkunssit Auringolle sekä Vestalle pistää meidät tarkistamaan kuinka toteutamme sisäistä hengen paloa ja kuinka omistautuneita olemme sille. Mitkä asiat ovat sen tiellä ja mitä voimme tehdä, jotta saamme entistä paremmin valomme loistamaan.
 

 
Auringon ja Vestan välinen yhteys kiteytyy ajatukseen valosta ja lämmöstä elämää ylläpitävinä voimina. Astrologiassa Vesta ja Aurinko voivat myös edustaa yhteyksiä itsemme henkiseen ytimeen. Aurinko edustaa ihmisen ydintä, egon ja identiteetin keskipistettä, kun taas Vesta voi edustaa henkistä tulta, joka palaa sisällämme, meidän kutsumustamme ja omistautumistamme. Tämä yhdistelmä voi viitata siihen, että elämämme tarkoitus (Aurinko) ja henkinen omistautuminen (Vesta) ovat tiiviissä yhteydessä toisiinsa, ja niiden harmoninen yhteiselo voi johtaa henkiseen tasapainoon ja sisäiseen valaistumiseen.
 
Jungille tuli ja valo olivat voimakkaita symboleja, jotka liittyivät tietoisuuteen, valaistumiseen ja transformaatioon. Vestan pyhä tuli voitaisiin Jungin kontekstissa nähdä symbolina henkisestä liekistä, joka palaa jokaisen yksilön sisällä. Tämä tuli symboloi henkistä omistautumista ja puhtautta, joka ohjaa yksilöä kohti syvempää itsetuntemusta ja individuaatiota – prosessia, jossa ihminen tulee tietoiseksi omasta sisäisestä itsestään ja potentiaalistaan. Vestan tuli voisi myös symboloida individuaatioprosessia, jossa ihminen pyrkii löytämään oman henkisen keskuksensa ja ylläpitämään sitä. Tämä tuli on jatkuva, ja sen ylläpitäminen vaatii tietoista pyrkimystä, aivan kuten individuaatioprosessi vaatii jatkuvaa itsetutkiskelua ja kasvua. Tuli on myös muuntava voima, ja hengen palo voi symboloida henkistä tai sisäistä muutosta. Se voi edustaa puhdistumista, vanhojen tapojen ja ajatusmallien polttamista sekä uuteen, kirkkaampaan tietoisuuteen siirtymistä.
 
Venuksen neliöt Marsille ja Jupiterille voivat aiheuttaa ristiriitoja oman toiminnan ja arvomaailman suhteen. Saatamme kokea, ettei meillä ole tilaa tai aikaa niille asioille, jotka merkitsevät eniten ja joihin haluamme energiamme keskittää. Venuksen ja Pallas Athenen välinen sekstiili auttaa näkemään mitä tarvitaan, jotta voimme vapauttaa lukittuneen energian. Venuksen ja Uranuksen välinen kolmio antaa tulevaisuuden toivoa sekä mahdollistaa visioista kiinni saamisen. Joskus yllättävät oivallukset voivat muuttaa isoja kokonaisuuksia.
 
Kun Michelangelolta kysyttiin, miten hän on osannut luoda jotain niin kaunista kuin Daavidin patsaan, hän vastasi: ` En minä luonut Daavidia. Hän oli koko ajan sen valtavan marmorijärkäleen sisällä. Minun piti vain kaivertaa hänet esiin. `
 
Kaunista viikonloppua!

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Sisäinen Soturi tulkinta - karmallinen matka syvälle sielun maisemiin, oman voiman lähteille

Astrologi Seppo Tanhua: Sinussa on piilevä voima, jota et ehkä ole vielä täysin oivaltanut. Tämä voima on syntynyt menneiden elämien ja nykyisen elämänpolun varrella kohtaamistasi haasteista ja voitoista. Nyt on aika astua rohkeasti tämän voiman äärelle, omaksua se osaksi itseäsi ja käyttää sitä elämäsi suunnan kirkastamiseen. Astrologinen Sisäinen Soturi -tulkinta on karmallinen opas, joka auttaa sinua löytämään itsessäsi piilevän voiman ja antaa sinulle avaimet avata ovet, jotka ovat olleet sinulta tähän saakka suljettuina. Tämä matka johdattaa sinut kohti syvempää sisäistä voimaasi ja  ymmärrystä omasta sielunmaisemastasi.

Erikoistarjous Rajoitetun Ajan:

27,90 €

(norm. 39,90 €) – Säästä 30%!

Tarjous voimassa 25.8.2024 klo 24 saakka. 

Täysi tyytyväisyystakuu:  Ellet ole kuukauden kuluessa tyytyväinen hankintaasi, saat rahasi takaisin.

Tilaa oma tulkintasi tästä

Mitä saat tilauksessa?

Yksilöllinen Analyysi (25 sivua): Syntymäaikasi ja -paikkasi perusteella räätälöity raportti, joka paljastaa sielusi salaisuudet.

Itsetuntemuksen Avaimet: Uudet oivallukset ja työkalut sisäiseen kasvuun ja elämänhallintaan.

Asiakaspalautteita:

"Sisäinen Soturi -tulkinta ei ollut vain raportti – se oli peili, joka näytti minulle, kuka todella olen. Se auttoi minua löytämään uuden suunnan ja vahvuuden, jota en tiennyt omistavani." – Maija

"Tulkinta toi minulle syvemmän ymmärryksen elämäni tapahtumista ja auttoi minua hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. Tämä kokemus on ollut käännekohta elämässäni." – Jukka

"En olisi uskonut, kuinka syvällisesti tämä tulkinta voisi koskettaa minua. Se on antanut minulle voimaa ja selkeyttä, joita olen kaivannut." – Sanna

Ota askel kohti todellista itseäsi ja sisäistä voimasi.. Tilaa Sisäinen Soturi -tulkinta jo tänään ja aloita matka kohti eheyttä ja itsevarmuutta.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle