Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

26.8.2024

Nauti elämästä - elokuun viimeinen viikko on omistettu harmonialle

Tavallista aika paljon haasteellisempi elokuu päättyy kuitenkin tosi mukavissa tunnelmissa. Kun kartalle rakentuu tällainen kirjekuorikuvio, jonka yhtenä kulmana on venus ainoana persoonallisena planeettana ja siitä voi päätellä sen, että nyt on aika pitää hauskaa sen jälkeen, kun on ollut hiukan takkuista ja hiukan ahdistavaa näissä elokuun energioissa. Blogin lopussa on videotaltiointi luennostani Avartuvan Ihmiskuvan 10v juhlassa. Siinä kerron mm. tulevaisuuden näkymiä seuraavalle viidelle vuodelle.

ASTROKURSSEJA JA HENKILÖKOHTAISIA TULKINTOJA

Ennen kuin mennään tarkemmin tämän viikon energioihin, niin. Kerron kuitenkin tulevasta syyskuusta sen verran, että syyskuussa on 2 astrologiakurssia. Toinen on Uuden Tulen keskuksessa tuolla Lohjan Sammatissa 13-15.9 laajana versiona tai sitten pelkkä kurssiosuus 14.9.

Ja toinen on. Tampereen Valkeat keskuksen tiloissa. Ja se on torstaina 19.9. iltatilaisuutena.

Teen syyskuussa muutamia henkilökohtaisia tulkintoja. Kaikki nämä kurssit ja tulkinnat löytyvät sivulta

http://www.seppotanhua.fi  Eli sieltä voi käydä tutustumassa niihin. Ja myös ilmoittautumassa sekä tulkintoihin että näille kursseille. Tervetuloa minne sitten päädytkin osallistumaan.

Ja sitten jatketaan tästä elokuun viimeisestä viikosta

Joka päättyy tuossa sopivasti viikonloppuun, joten

Perjantaina 30.8.2024 kello 19.00 on sitten Planeettauutiset,

joissa käsitellään syyskuun energioita.Tästä linkistä pääsee seuraamaan näkymiä kullekin merkille. 

Tämä kirjekuori joka tässä komeilee nyt elokuun viimeisen viikon kartalla, rakentuu näiden 3 kosmisen planeetan, Pluton, Neptunuksen, Uranuksen sekä Pallas Athenen ja Venuksen välille.

Tässä planeettakuviossa on ainutlaatuista kosmista tasapainoa ja harmoniaa. Se mikä siitä kannattaa muistaa, kun meillä on takana energioiltaan kohtalaisen haastava elokuu, niin sitä energiaa ei riitä tässä loppuvaiheessa ihan kaikkeen. Tämä elokuun alku on yrittänyt osoittaa, että missä teen liikaa, kuinka paljon hajoitan voimiani ja energioitani. Ja se on kysynyt myöskin tosi tiukkaan sävyyn sitä, että haluatko ihan oikeasti tehdä näitä asioita ihan itsesi vuoksi? Vai teetkö näitä jonkun mieliksi?

Nyt kun nämä haasteet ovat siellä myllänneet ja oma tilanteesi käynyt selviksi, niin nyt tämä elokuun viimeinen viikko on pyhitetty sille omalle tekemiselle, ja hauskalle sellaiselle. Eli nyt nyt on aika löytää niitä mukavia ja kivoja asioita ihan siitä jokapäiväisestä elämästä. Ja miksei sitten myöskin erilaisten harrastusten kautta tai sitten vaikka kulttuurin kautta. On aika lähteä etsimään jotain itselle oikein mukavalta ja rentouttavalta tuntuvaa juttua.

Jos et halua lähteä minnekään, niin sekin on tietysti ihan OK. otat vaan rennosti ja pyrit löytämään jotain mukavaa myös niihin työpäiviin sellaisia iloisia ja mukavia asioita, koska omalla tavallaan tämäkin kuvio käynnistää näitä kosmisten planeettojen harmoniajaksoja, joita tulee seuraamaan useamman vuoden ajan. Mitä enemmän saat kiinni itsellesi elämisestä tämän elokuun viimeisen viikon aikana, sitä helpompi siihen on sitoutua myös jatkossa ja helpompi ottaa vastaan kaikkea sitä, mitä tuolta Universumin ja planeettojen taholta Sinulle tarjotaan. Näihin kosmisten planeettojen energioihinn ja vaikutuksiin omassa elämässä nyt ja tulevaisuudessa voi tutustua Astrokalenterin avulla

Harmoniajakso alkaa nyt vähän pienemmässä mittakaavassa, mutta vauhti kiihtyy koko ajan. Ja me tulemme olemaan aika kovilla sen kanssa, että me pystymme ottamaan vastaan tätä koko ajan kohoavaa värähtelyä - Koko ajan kohoavaa tasapainon ja harmonian tilaa.

Kehossamme on vielä paljon sellaisia tukoksia ja traumoja, jotka tämän kohoamisen myötä nousevat esille ja näkyville. Niistä on jollain tavalla päästävä eroon. Paras tapa opiskella tätä traumoista vapautumista, niin on ehdottomasti oppia nauttimaan elämästä juuri sellaisena kuin se sattuu kohdalle tulemaan kunakin päivänä. Ihan mahtavan upea viikko tämä joka tapauksessa on. Pidetään hauskaa hymyillään, moikkaillaan ja ehkä ennen kaikkea halaillaan toisiamme mahdollisimman paljon. Oikein mukavaa elokuun viimeistä viikkoa.

Tässä iltakatseluun luentoni Avartuva Ihmiskuva 10v juhlissa. Oikein mukavaa ja rentouttavaa elokuun loppua.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle