Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

30.8.2024

vieraskirjoitus:

Vanhankuun vaiheesta kohti neitsyen Uusikuuta

Viikonloppu vierähtää käyntiin kauniilla kosmisella tanssilla, jossa kolmen kosmisen planeetan, perääntyvän Pluton, perääntyvän Neptunuksen ja Uranuksen sekä Pallas Athenen ja Venuksen aspekteista muodostuu Kirjekuori suurkuvio. Pluton ja Uranuksen kolmiot Venukselle vahvistavat ja vapauttavat arvomaailmaan liittyviä teemoja. Neptunuksen ja Venuksen välinen oppositio saattaa tuntua uuvuttavalta, joten on hyvä tehdä asioita kevyemmällä otteella. Samaan aikaan käymme loppuun myös Vanhankuun vaiheen, ennen kun tiistaina 3.9. kello 4:56 on Uusikuu neitsyen merkissä. Viikonlopussa on vahva kollektiivinen lataus, mutta myös loppuunsaattamisen tunnelma. Tämä on hyvä aika tehdä inventaariota ja siivota sisäisen kerrostalon kerroksia, jotta olemme valmiimpia ottamaan Uudenkuun tuulahdukset vastaan. Tämä ei tarkoita valtaisaa urakkaa, vaan pikemminkin hienosäätöä, jossa on mukana sopiva määrä lepoa.

ALE - Astrossa on syyshulinat! Tulkintoja alkaen jops 5,9€. Nyt useita astrologi Seppo Tanhuan astrologisia tulkintoja + Maya tulkintoja huippuedullisesti vielä ennen alv:n nousua. Tule ja löydä itseäsi parhaiten tässä ajassa resonoiva tulkinta. Kaikilla tulkinnoilla on täysi tyytyväisyystakuu. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin. Tarjoukset voimassa vain la 31.8.2024 klo 24 asti.  Siirry tarjouksien pariin tästä
 
Sunnuntaina 1.9. alkaa Uranuksen perääntyvä vaihe ja maanantaina 2.9. Pluto pakittaa vielä kertaalleen kauriin merkkiin viimeistelläkseen merkin viimeiset teemat ennen, kun siirtyy vesimiehen merkkiin takaisin 19.11.2024.  Mitä haluat ottaa vanhoista rakenteista mukaan uuteen aikaan? Millaisia muutoksia sinun tulisi tehdä, jotta vesimiehen aika vastaisi sinun omia tarpeitasi ja sielun suunnitelmaasi?
 
”Elämä on aina näyttäytynyt minulle kasvina, joka elää juurakkonsa varassa. Sen todellinen elämä on näkymättömässä, kätketyssä juurakossa. Se osa kasvia, joka on näkyvillä, kestää vain kesän. Se, minkä voi nähdä, on vain kukinto, joka kuihtuu pian. Juurakko jää.” -C.G.Jung
 

 
Yksi myytti, joka liitetään Neitsyeen, on tarina oikeuden jumalattaresta Astraeasta. Astraea on kreikkalaisessa mytologiassa oikeudenmukaisuuden jumalatar, joka edustaa puhtautta, oikeutta ja siveyttä. Hän on yksi viimeisistä kuolemattomista, joka eli ihmisten joukossa maan päällä ennen kuin vetäytyi taivaaseen. Astraea liittyy vahvasti toivoon ja oikeudenmukaisuuden voimaan. Astraean tarina kietoutuu erityisesti kulta-aikaan, myyttiseen ajanjaksoon, jolloin maailma oli täynnä rauhaa ja harmoniaa.
 
Astraea oli oikeudenmukaisuuden ja siveyden ruumiillistuma, ja hänen tunnusomaisia piirteitään olivat puhtaus ja viattomuus. Astraea kantoi usein mukanaan vaakakuppia, joka symboloi oikeuden toteutumista, ja tämä vaakakuppi liitetään nykyisin vaa`an tähtikuvioon. Astraea tunnetaan erityisesti ajasta, jolloin hän asui maan päällä ihmisten keskuudessa. Tämä ajanjakso oli kulta-aika, jolloin ihmiset elivät rauhassa, harmoniassa ja oikeudenmukaisuudessa. Ihmiset eivät olleet vielä turmeltuneet, ja elämä oli tasapainoista ja sopusointuista. Astraea tunnettiin oikeuden puolustajana, ja hän valvoi ihmisten toimia, varmistaen, että he elivät rehellisesti ja oikeudenmukaisesti. Kun kulta-aika alkoi päättyä, ihmiskunta alkoi muuttua turmeltuneeksi ja väkivaltaiseksi. Astraea yritti pitkään elää ihmisten joukossa, mutta lopulta, kyvyttömänä kestämään ihmisten pahuuden ja epäoikeudenmukaisuuden kasvua, hän jätti maan ja vetäytyi taivaaseen. Kun Astraea vetäytyi maan päältä, hänen katsotaan nousseen taivaaseen ja muuttuneen Neitsyen tähtikuvioksi.
 
Astraean myytti symboloi oikeuden ja moraalin ideaalia, joka voi säilyä ihmiskunnassa vain niin kauan kuin ihmiset elävät sopusoinnussa näiden periaatteiden kanssa. Astraea edustaa jumalallista oikeudenmukaisuutta, joka lopulta vetäytyy, kun maailma luisuu turmeltuneisuuteen. Hänen poistumisensa maasta ja nousunsa taivaaseen Neitsyen tähtikuvioksi symboloi oikeudenmukaisuuden menettämistä maan päältä, mutta myös ikuista toivoa, että oikeus joskus palaa. Astraean myyttiin liittyy myös ennustus, jonka mukaan hän palaa jälleen kerran maan päälle uuden kulta-ajan koittaessa. Tämä ajatus on yhteydessä toiveeseen paremmasta tulevaisuudesta ja oikeudenmukaisuuden palauttamisesta maailmaan.
 
Toinen myytti, jotka yhdistetään neitsyeen, on tarina Demeteristä, kreikkalaisesta maanviljelyn ja viljan jumalattaresta, ja hänen tyttärestään Persefonesta. Hades päätti siepata Persefonen ja vei hänet vaimokseen manalaan, mikä toi suuren surun Demeterille. Kun Demeter huomasi, että hänen tyttärensä oli kadonnut, hän vaipui syvään suruun ja aloitti epätoivoisen etsinnän löytääkseen Persefonen. Hän vaelsi maan päällä ja laiminlöi tehtävänsä, mikä sai luonnon kuihtumaan. Vilja ei kasvanut, ja ihmiset kärsivät nälänhädästä. Ihmisten hädän lisääntyessä Zeus, olympolaisten ylijumala päätti puuttua asiaan. Hän käski Hadesta vapauttamaan Persefonen, jotta maa voisi jälleen kukoistaa ja sato kasvaa. Hades suostui vapauttamaan Persefoneen, mutta ennen tämän lähtöä hän tarjosi hänelle granaattiomenan siemeniä, jotka Persefone söi. Tämä oli tärkeää, koska kreikkalaisen uskomuksen mukaan kuka tahansa, joka söi manalan ruokaa, oli sidottu siihen paikkaan. Tämän vuoksi Persefone ei voinut palata maan päälle pysyvästi. Zeus määräsi, että Persefone viettäisi osan vuodesta manalassa Hadeksen luona ja loput vuodesta äitinsä Demeterin kanssa maan päällä. Kun Persefone palasi äitinsä luo, Demeter iloitsi ja maa kukoisti (kevät ja kesä). Kun Persefone palasi manalaan, Demeter vaipui jälleen suruun, ja maa muuttui kylmäksi ja hedelmättömäksi (syksy ja talvi). Tämä myytti kuvaa kasvun ja sadonkierron vaihtelua, ja liittyy Neitsyeen viljelyksen, hedelmällisyyden ja luonnon kiertokulun symbolina. Tämä myytti selittää kreikkalaisille vuodenaikojen kierron ja luonnon vaihtelut. Demeter ja Persefone edustavat elämän ja kuoleman kiertokulkua sekä uudelleensyntymistä. Demeterin suru ja riemu kuvastavat viljan kasvun ja kuihtumisen sykliä. Lisäksi myytti tarjoaa syvän vertauskuvan elämän jatkuvuudesta ja luonnon sykleistä.
 
Neitsyt merkkinä liitetään moniin näistä myyteistä tuleviin ominaisuuksiin: puhtauteen, hedelmällisyyteen, maan viljelyyn ja luonnon kiertokulkuun. Neitsyen symboliikassa korostuvat järjestelmällisyys, huolellisuus ja käytännöllisyys, mutta myös kyky erottaa olennaiset asiat epäolennaisista.
 

 
Uudenkuun kartalla on väljä Vestan konjunktio Aurinkoon ja Kuuhun. Vesta kuvaa voimakasta henkistä intohimoa, omistautumista tai kutsumusta. Tämä tuli edustaa sisäistä voimaa, inspiraatiota ja henkistä energiaa, joka motivoi ihmistä saavuttamaan tavoitteensa ja pysymään uskollisena omille arvoilleen. Se edustaa sisäistä voimaa, joka ohjaa ihmistä kohti hänen todellista tarkoitustaan ja auttaa häntä pysymään uskollisena omille arvoilleen. Tämä tuli voi myös symboloida henkistä transformaatioita ja elinvoimaa, joka antaa ihmiselle kyvyn elää täyttä ja merkityksellistä elämää. Vestan symboliikka voi myös viitata sisäiseen valoon, joka ohjaa ihmistä oikeaan suuntaan. Tämä valo symboloi selkeyttä, viisautta ja intuitiota, jotka auttavat ihmistä tekemään päätöksiä ja valintoja, jotka ovat sopusoinnussa hänen todellisen itsensä kanssa. Tämä voi ilmetä vahvana sitoutumisena johonkin tiettyyn elämäntehtävään tai missioon, joka koetaan niin tärkeäksi, että sen eteen ollaan valmiita uhraamaan paljon. Vestan omistautunut liekki symboloi omistautumista ja keskittymistä. Se antaa syvemmän syyn toimia jonkin tärkeän asian eteen. Mikä saa sinut liekkeihin? Mihin kohdistat voimasi?
 
”Kaikki tämä oli ollut aina, mutta hän näki sen vasta nyt; hän oli ollut poissa. Nyt hän oli läsnä, kuului siihen. Hänen silmänsä lävitse virtasi valo ja varjo, hänen rintansa lävitse leijuivat tähdet ja kuu.” -Hermann Hesse
 
Perääntyvän Saturnuksen oppositio Auringolle ja Kuulle muistuttaa, että on tärkeä tarkistaa omat voimavarat entistä tarkemmin. Emme voi määrättömästi käyttää energiaa kaikkeen haluamaamme, vaan meidän on muistettava, että hyvätkin asiat kuluttavat. Kun löydämme sopivan tasapainon levon ja tekemisen suhteen, saamme usein enemmän aikaan kuin mitä uskommekaan. Cereksen kolmiot Auringolle, Kuulle ja Vestalle ravitsee Uudenkuun aikaa ja tukee voimaantumista. Tämä on oivallinen aika ladata sisäiset akkumme.
 
Uudenkuun kartalla Mars on aikamoisen paineen alla. Marsin ja Neptunuksen välinen neliö tuntuu kuin matalapaine tai puudutuspiikki, jolloin voimavarat eivät ole vahvimmillaan. Myös Pluton ja Pallas Athenen kvinkunssit Marsille muodostavat Jod suurkuvion. Nyt on hyvä laittaa tehtävälistat minimiin. Ajassa on paljon pyhyyttä ja kaunista voimaa, joka voi jäädä huomaamatta vaatimusten jalkoihin. Keskiviikkona 4.9. Mars siirtyy kaksosista ravun merkkiin.
 
”Jos sinulla on kiire, älä tee mitään.” -Anton Tsehov
 
Venus on omassa luontaisessa merkkisijainnissaan vaa`assa ja Uudenkuun kartalla konjunktiossa Kuunlaskusolmuun, Junoon sekä Lilithiin. Ihmissuhteissa voi nousta vanhoja teemoja sekä muistoja pintaan. Tunteet ja reaktiot voivat olla arvaamattomia ja ne voivat saada puolustusmekanismit aktiivisiksi.
 
Merkuriuksen perääntyvä vaihe on päättynyt ja Uudenkuun kartalla se on sekstiilissä Jupiteriin sekä Marsiin ja kolmiossa perääntyvään Khironiin. Nämä ovat varsin suotuisia aspekteja, jotka auttavat saamaan Merkuriuksen viisaudesta kiinni. Sitä vastoin Uranuksen ja Pallas Athenen neliöt Merkuriukselle tuo aikaan levottoman ja ylivirittyneen tunnelman. Jos ajatukset lähtevät laukkaamaan, on hyvä maadoittaa itsensä ja lähteä vaikka kävelemään luontoon. Näin ajatukset pääsevät virtaamaan hieman rauhallisemmin ja niistä voi jalostua aikamoisia timantteja.
 
”Astia muovataan savesta, mutta tyhjä tila tekee astian hyödylliseksi.” -Laotse

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,28e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

ALE - Astrossa on syyshulinat!

Nyt useita astrologi Seppo Tanhuan astrologisia tulkintoja + Maya tulkintoja huippuedullisesti vielä ennen alv:n nousua. Tule ja löydä itseäsi parhaiten tässä ajassa resonoiva tulkinta.  Kaikilla tulkinnoilla on täysi tyytyväisyystakuu. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.  Tarjoukset voimassa vain la 31.8.2024 klo 24 asti.

Siirry tarjouksien pariin tästä

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle