Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

2.9.2024

Syyskuu tuo mukanaan jännittäviä energioita

Vähintäänkin mielenkiintoinen, mutta sanoisin kyllä ennemminkin, että todella jännittävä syyskuu on meillä tässä pärähtämässä käyntiin. Ja mikäs siihen sopisi oikeastaan tähän alkuun paremmin kun tällainen poadcast, jossa käsitellään tulevia harmoniakuvioita ja sitä, että mitä ne oikein tarkoittaa henkilökohtaisessa elämässä. Siitä me jutellaan Antti Häyhän kanssaheti tänään maanantaina tuolla Antin podcastissa.Ja sehän löytyy tuolta YouTubesta Celestial TV nimellä. Lähetykseen pääset tästä linkistä illalla klo 19.00  https://www.youtube.com/watch?v=r1zTAIHEJUc

Jaa, syyskuussa tapahtuu muutakin syyskuulle tyypillistä. Silloin lähdetään hankkimaan uudenlaista tietoa, opiskelemaan uusia juttuja, ikäänkuin varautumaan lähestymässä olevaan talveen.Se on sellaista vahvaa henkisen heräämisen aikaa ja henkisen opiskelun aikaa, joten astrologiakurssit tietysti pärähtävät käyntiin tässä syyskuussa.

Superkurssi on viikonloppuna 13-15.9.tuolla Sammatissa.Ja voi osallistua joko yhteen päivään tai sitten ottaa tällaisen kolmen päivän tehopaketin.Ja sinne pääsee varaamaanoman paikan http://www.seppotanhua.fi

Ja toinen kurssi on sitten 19.päivä syyskuuta kello 18-21 Tampereella. Siellä on kulttuuri-ja hyvinvointikeskus Walkea, jossa pidän minikurssin iltakurssina. Lisätiedot tuolta seppotanhua.fi sivulta.

Myös Pauli Nevalaisen hoitoaikoja täällä Hml Astroluolassa löytyy sivulta: seppotanhua.fi sivulta

Mutta sitten tähän syyskuuhun, jota käsitelimme tuolla noin yleisellä tasolla ja kaikille merkeille ja nyt tämän viikon blogissa sitten vilkaistaan tarkemmin tätä ensimmäistä viikkoa. Ja tähän viikkoon tuleekin jännitystä aika monelta sektorilta. Ensinnäkin löytyy Marsin neliö Neptunukselle heti tässä viikon alkajaisiksi, sitten on vielä Auringon neliö Saturnukselle ja Merkuriuksen neliö Uranukselle, jotka kaikki ovat sellaisia energioita, joissa kohtaa melkoisella varmuudella jonkinlaisia häiriötekijöitä omassa elämässä.

Ensinnäkin Marsin ja Neptunuksen välinen neliö kertoo siitä, että tässä meidän välittömässä tekemisessä nousee esille tilanteita, joissa siinä juuri tehdessään huomaa, että hei, tämä ei ehkä menekään oikeaan suuntaan. Ja silloin on tärkeää muuttaa jotain tai pysähtyä mielellään hetkeksi katsomaan, että onko tässä mun tekemisessä ihan oikeasti ideaa. Ja jos tuntuu, että siinä on joku hämärä juttu, että kaikki ei mene ihan putkeen, niin sitten se tilanne kannattaa ehdottomasti tarkistaa ja selvittää itselleen, mitä voisin tehdä toisella tavalla. Ja onko mahdollista, että jos jättäisin ehkä jonkun jutun kokonaan tekemättä tai vielä yksi mahdollisuus on tosiaankin pysähtyä, pitää pieni tauko ja kuulostella, että muuttuuko se energia joksikin paremmalta tuntuvaksi.

Sitten tämä toinen elementti, joka kyllä vaikuttaa koko viikon, on Auringon neliö Saturnukselle. Siinä me tutkimme sitä omaa kehon tilaa ja jaksamista. Ihan yleisellä tasolla tämä syyskuun alku rassaa energioita ja voimavaroja. Se saa meidät tunnistamaan lähinnä sen, että olenko balanssissa itseni ja oman tekemiseni kanssa? Ja ennen kaikkea, yritänkö liikaa, teenkö  liikaa? Jos tällaista liikaa tekemistä on, niin se heijastuu väsymyksenä ja uupumuksena. Ja ellei sitä uupumusta kuuntele, niin tulee huomaamaan, että jotain hämminkiä siitä syntyy. Kaikki ei mene ihan oikein ja moni asia saattaa kääntyä jopa ihan päinvastaseksi.

Kun kuvittelee tehneensä ja ajattelee tehneensä sen, mitä kuuluu tehdä, niin yhtäkkiä sillä ei olekaan enää mitään merkitystä tai se ei vaan kertakaikkiaan toimi. Ja vähän samaan suuntaan vaikuttaa myös Merkurius tehdessään neliötä Uranukselle. Se on sellainen omaan ajatteluun liittyvä juttu, joka herkistää kaikille sellaisille häiriöille tai pakotteille, joita siinä omassa elämässä on. Ja niiden kannalta tulee olla todella herkillä, että mitä minä oikein teen, mitä minulle oikein tapahtuu, ja sitten kiinnittää huomio siihen omaan levottomuuteen, joka sillä hetkellä vaikuttaa ehkä aika voimakkaasti. Tällaisena aikana on hyvä tarkistaa omasta Astrokalenterista se, että millaista planeetta energiaa omalle kohdalle ilmentyy juuri nyt.  Oma Astrokalenterini kertoo planeetta energioiden suhteen juuri nyt seuraavaa:

Sukella sumuun ja onnistu

Alitajuntasi ja herkkyytesi ovat nyt elämäsi vahvimpia elementtejä, jotka tulevat todeksi päivittäisen tekemisen kautta. Älä ihmettele, ellei touhuillasi tunnut olevan päätä tai häntää, sillä asiat etenevät nyt näkymättömiä siltoja pitkin kohti sinulle suotuisaa päämäärää. Unohda kalenterit ja suunnitelmat vähäksi aikaa ja anna elämän kuljettaa. Se tietää nyt suunnan sinua paremmin.

Voimakkaimmillaan 01.09.2024
Alkaa: 28.08.2024
Päättyy: 05.09.2024
Mars sulkeutuva kolmio Neptunus

Tällaisia tunnelmia tähän syyskuun ensimmäiseen viikkoon. Kaiken kaikkiaan yleisohje on ottaa mahdollisimman rennosti, antaa itselle aikaa, pyrkiä ainakin tekemään sinne kalenterin tilaa, niin että on mahdollista reagoida äkkinäisiin muutoksiin, joita tämä syyskuun alku saattaa pitää sisällään. Ja vielä pitää muistaa, että pari planeettaa, Uranus lähtee perääntymään, ja Pluto siirtyy perääntyessään nyt juuuri syyskuun alussa tuonne kauriin merkkiin, ja tämä siirtymävaihe on aina sellainen jotenkin stressaava. Siellä ovat isot voimat, jotka vääntävät milloin mihinkin suuntaan. On tärkeää pyrkiä antamaan omalle keholle lupa muuntautua, lupa väistää sellaiset ahdistavalta tuntuvat asiat ja ahdistavalta tuntuvat tekeminen.

Näillä eväillä syyskuun kimppuun. Moikka!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrokalenteri on korvaamaton kumppani oman elämäsi transformaatioprosessissa

Astrokalenteri #Elämänmuutos #HenkilökohtainenKasvu

Aloita ILMANEN kokeilu 1 kk ajaksi.

MaksutonKokeilu

#itsetuntemus

Astrokalenteri auttaa sinua ennakoimaan päivittäiset haasteet ja hyödyntämään planeettojen energiat viisaasti. Astrokalenterin avulla voit ymmärtää, miten planetaariset voimat vaikuttavat elämääsi juuri nyt ja tulevaisuudessa sekä kuinka voit maksimoida niiden hyödyn joka päivä.

#PlanetaarisetEnergiat #Ennusteet #AstrologinenOpas #PäivittäisetHaasteet

Tartu tilaisuuteen ja anna Astrokalenterin ohjata sinua matkallasi kohti syvällistä uudistumista ja henkilökohtaista kasvua.

#SyvällinenUudistuminen #TulevaisuudenSuunnittelu

Aloita kokeilusi täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle