Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

16.9.2024

Täydenkuun Lahja: Intuition ja Oivallusten Aika

Tällä viikolla pääsemme heti kättelyssä heittäytymään täydenkuun energioihin Auringon rakentaessa kaunista leijakuviota kosmisten planeettojen kanssa heti maanantaista alkaen. Luovuuden voimat ovat täysillä mukana kaikessa mielekkäässä tekemisessä ja energiat aivan eri tasolla kuin viime viikolla. Tämä on erinomainen mahdollisuus käynnistää kaikin puolin menestyksellinen viikko omassa elämässäsi. Me täällä Astron puolella autamme parhaamme mukaan ja voit tulla mukaan mystiseen täydenkuun lähetykseen tiistai-iltana kello 18.00 alkaen. Tarkimmillaan täysikuu ja kuunpimennys ovat keskiviikkona aamuyöllä viidestä eteenpäin, eikä ole ollenkaan hassumpi ajatus herätä seuraamaan tätä mahtavaa pimennysenergiaa ihan konkreettisesti. Hurjan antoisat ja herkät luovuuden energiat virtaavat silloin keskuuteemme.

Täydenkuun LIVE on tiistai-iltana 17.9 klo 18

Päätimme kuitenkin toteuttaa täydenkuun lähetyksen ja meditaation jo edellisenä iltana valmistelemaan jokaista halukasta oikeaan tunnelmaan aamuyötä ajatellen, jolloin Vestan jumalattaret vuodattavat pyhää feminiinistä energiaa koko ihmiskunnalle. Täydenkuun kartalla tämä Kuun valoa ja viisautta jo munaisina aikoina ihmisille välittänyt Vesta asteroidi sijaitsee tarkasti nousumerkillä yhdessä sanansaattaja Merkuriuksen kanssa. Olemme aivan varmasti tavallista herkemmässä tilassa ottamaan vastaan puhtaan Rakkauden Valon viestiä tiistai illasta keskiviikko iltaan saakka. Tämä valon lataus on luonteeltaan pyyteettömän parantavaa ja siksi suosittelen lämpimästi osallistumaan Astroluolassa keskiviikkona toteutuvaan Pauli Nevalaisen hoitopäivään. Hoitoaikoja on vielä muutama jäljellä osoitteessa www.seppotanhua.fi

Aurinko tosiaan rakentaa koko viikon ajaksi kultaisen kolmion ja Leijakuvion yhdessä kaikkien kolmen kosmisen planeetan kanssa. Uranus tuo tähän viikkoon mahtavan kekseliään ja oivaltavan värähtelyn tarkimmillaan heti täydenkuun jälkeen torstaina. Neptunus heittää mukaan tehokkaan ja oikeaan suuntaan ohjaavan intuition lauantaina ja lopulta Pluto niittaa palikat ihmeellisellä tarkkuudella omille paikoilleen syyspäivän tasauksen hetkellä sunnuntaina. Tämän latauksen ansiosta kutsun Sinut ja kaikki astrologian ystävät juhlimaan tätä aivan mahtavaa harmoniajaksoa maanantaista sunnuntaihin joka ainoa päivä. Yhteinen tehtävämme on rakentaa jokaisesta päivästä Ilon ja Valon juhla töissä, kotona ja vapaa-aikana. Jakamalla nyt sylikaupalla iloa ja rakkautta ympärillesi, tulet saamaan sen kosmoksen jumalattarilta moninkertaisesti takaisin.

Jos haluat tietää hiukan tarkemmin oman karttasi kuvioista ja tähän aikaan osuvista henkisistä valmiuksistasi, niin käy ihmeessä ilmoittautumassa torstain ikimuistoiseen astrologia iltaan ”Kulttuuri- ja hyvinvointikeskus Valkean” tiloissa Tampereella. Tilaisuus alkaa klo 18.00 ja jatkuu vähintään klo 21.00. Mukaan mahtuu 15 osanottajaa, mutta paikkoja on jäljellä enää seitsemälle. Jos resonoi, niin kiiruhda sivulle www.seppotanhua.fi tutustumaan tapahtumaan tarkemmin ilmoittautumaan mukaan. Tilaisuus on astrologian Minikurssi ihan vasta alkajille yhtä hyvin kuin astrologiaa enemmänkin harrastaneille. Kun tilaisuus on täynnä, ei ilmoittautuminen ole enää mahdollista. Tapaamisiin täydenkuun livelähetyksessä 17.9. klo 18.00 alkaen.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrologi suosittelee:

Nyt saat erityisen erikoisedun: kaksi Auringon Paluu -tulkintaa yhden hinnalla!

Auringon Paluu -tulkinta – löydä henkilökohtainen polkusi uudistumiseen!

Täydenkuun voimakkaat energiat tarjoavat täydellisen hetken katsoa eteenpäin ja tarkastella, mitä kosmos tarjoaa sinulle seuraavaksi. Auringon Paluu -tulkinta on avain tulevaan aurinkovuoteesi – se auttaa sinua hyödyntämään meneillään olevat energiat parhaalla mahdollisella tavalla. Voit tilata tulkinnat siis milloin tahansa vuoden aikana, sillä tulkinnat ovat aina yhtä ajankohtaisia sinulle.. Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin.

Saat tulkinnat nyt  yhteishintaan:

27,90 €

(norm. 36,90 €).

Säästä jopa 24%

Tilaa tulkintasi tästä

Tarjous voimassa VAIN 22.9.2024 klo 24 saakka.

Tilaa nyt ja hyödynnä kosmisten planeettojen harmonian aika – anna tulkinnan opastaa sinua kohti kirkkaampaa tulevaisuutta!

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinta paketille täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle