Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.9.2024

Ilon ja suurten onnistumisten viikko

Aivan uskomattoman upea ja täynnä menestyksen avaimia oleva viikko käynnistyy nyt maanantaina ja huipentuu 26.9. Merkuriuksen kolmiona Plutolle. Alla oleva kaunis kirjekuori kuvio on juuri tuolta päivämäärältä, jolloin minua jo vuosien ajan mentoroinut Andy Hopi järjestää ilmaisen kahden tunnin koulutuksen kaikille omaa yritystoimintaa tekeville tai suunnitteleville Astron seuraajille. Ilmoittaudu mukaan ilmaiseen 2 tunnin vebinaariin tästä linkistä

VIIKKO 39: 23 - 29.9.2024 

Tällä viikolla astrologiselle kartalle rakentuu kosmisten planeettojen johdolla kirjekuori kuvio siten että Aurinko, Merkurius ja korkeampaa tietoisuutta edustava Pallas Athene ovat kuvion muut rakentajat. Tästä syystä saamme universumilta ainutlaatuista tukea elämäämme uudistaville ideoille, oivalluksille ja rohkeille aloituksille. Uudet mahdollisuudet avautuvat nyt kevyellä ja iloisella tavalla, eikä kenenkään tarvitse ottaa ensimmäistäkään vastahakoista askelta ratkaisuja tehdessään. Maailman tilanteet tulevat muuttumaan aivan dramaattisella tavalla harmonisen värähtelyn kasvaessa päivä päivältä korkeammaksi. Omien haaveiden ja missioiden konkreettista käynnistämistä ei kannata lykätä yhtään kauemmaksi.

Vaikka yrittäjyys on tällä hetkellä tehty verotuksen ja eläkepäätösten avulla lähes mahdottomaksi, ei pidä olettaa tilanteen jatkuvan samanlaisena kovinkaan pitkään. Oman toiminnan käynnistämisen voi toteuttaa aluksi niin keveänä, ettei tarvitse nääntyä kohtuuttomien maksujen alle. Kun tilanne aivan varmasti tulee muuttumaan lähivuosina, on jokainen omalle alalleen pohjaa rakentanut yksityisyrittäjä loistavassa tilanteessa. Itse aloittelin omaa toimintaani lamavuosina 1990-1995, jolloin yrityksiä meni konkurssiin valtavia määriä. Vaikeaa se todellakin oli, mutta nousukauden alkaessa tilanne kirkastui vuosi vuodelta. Olisiko tämä viikko Sinun aloituksesi paikka vaikkapa osallistumalla Andy Hopin ilmaiseen vebinaariin, jota voin oman kokemukseni perusteella suositella todella lämpimästi.

Haluaisitko työskennellä sinulle merkityksellisten asioiden parissa, joihin tunnet aitoa sydämen paloa? Luoda omista intohimoistasi kannattavaa, pysyvää liiketoimintaa? Jopa luoda itsellesi vihdoinkin sen todellisen unelmatyön?

Olen itse etsinyt tapoja kokea sitä kuuluisaa yrittäjän vapautta mahdollisimman paljon ja matkan varrella löytänyt samanhenkisiä ihmisiä. Heidän joukostaan erottuu ihan erityisesti Andy Hopi.

Tutustuin Andyyn Tampereen Centrellä yli 10 vuotta sitten. Andyn kautta tulivat tutuiksi hänen perustamansa Täysii-seminaari sekä Tekijäakatemia. Olen ollut myös Andyn haastateltavana 101 tarinaa yrittäjyydestä -haastattelusarjassa. Arvostan sitä, miten Andy on jaksanut viedä projektejaan sinnikkäästi eteenpäin.

ANDY HOPI KADONNEEN VAPAUDEN JÄLJILLÄ:
129 YRITTÄJÄHAASTATTELUN JÄLKEEN AVAIMET LÖYTYI…
JA NYT ANDY JAKAA NE KANSSASI!

Andyhän lähti aikanaan selvittämään yrittäjyyden salaisuutta. Hän haastatteli perustamassaan 101 tarinaa yrittäjyydestä -sarjassaan jopa yli sataa yrittäjää – myös siis minua.

Haastatteluja kertyi lopulta 129 kpl, koska Andy koki haastattelut niin antoisina, että päätti jatkaa niiden tekemistä vielä sarjan tavoitemäärän toteuduttua.

Näiden haastattelujen myötä Andylle hahmottui täysin kristallinkirkkaasti, mikä yrittäjyydessä oikein on kaikista tärkeintä – mikä tekijä saa yrittäjän onnistumaan!

Nyt saat kuulla tämän harvoin kuullun “salaisuuden” – sekä muut yrittäjähaastattelujen arvokkaat opit tässä täysin veloituksettomassa koulutuksessa historiallisen upeana astrologisena päivänä.

Ilmainen koulutus järjestetään torstaina 26.9.2024 klo 18-20

HUOM! Monille on tullut yllätyksenä, että yrittäjänä onnistuminen EI välttämättä vaadi esim. jatkuvaa näkymistä sosiaalimediassa. Tässä koulutuksessa kuulet ne kaksi tekijää, joiden varaan Andy on oman liiketoimintansa rakentanut, ja lukuisat hänen kouluttamansa yrittäjiksi ryhtyneet.

Jos et pääse koulutukseen mukaan livenä, kannattaa silti ilmoittautua, sillä saat katsottavaksesi koulutuksen videotallenteen.

Pääset ilmoittautumaan tästä linkistä 

Andy tietää kokemuksesta, että aivan tavalliset ihmiset voivat saada todella suuriakin asioita tapahtumaan. Valmentajana sekä yrittäjänä yli 15 vuotta toiminut Andy auttaa yrittäjiä sekä yrittäjyyttä tavoittelevia rakentamaan intohimoistaan kannattavaa liiketoimintaa.

ANDYN ILMAISEN KOULUTUKSEN INSPIROIVA SISÄLTÖ:
“UNELMATYÖ JA VAPAAMPI ELÄMÄ”

Ensimmäisessä osiossa Andy paljastaa yrittäjähaastattelujensa tärkeimmät opit, jotka varmasti yllättävät monet! Tiedostamalla nämä, voisi moni etenkin aloittava yrittäjä välttää monta sudenkuoppaa ja karhunrautaa.

Toisessa osiossa keskitytään menestyvän liiketoiminnan tukipilareihin. Tässä yhteydessä pätee ehdottomasti, että vähemmän on enemmän, mutta paremmin on paremmin. Unohtamalla uusimmat villitykset ja keskittymällä olennaiseen, voisivat useat yrittäjät välttää monia unettomia öitä.

Kolmannessa osiossa käydään läpi case-esimerkki, miten Andy teki kahdessa viikossa myyntiä 115.000 €. Hyödynnä Andyn tekemien virheiden lisäksi myös hänen saavuttamansa onnistumiset ja yllä omaan huipputulokseesi!

Koulutuksen lopusta on varattu aikaa kysymyksille ja keskustelulle.

Pääset mukaan ilmaiseksi ilmoittautumalla tästä linkistä

ELÄMÄSI MAHDOLLISUUS PÄÄSTÄ NÄKEMÄÄN VAPAAN 
YRITTÄJÄELÄMÄN SALAISUUDET - MIKSI JOTKUT ONNISTUVAT HELPON NÄKÖISESTI (MUTTA VAIN TIETÄVÄT ENEMMÄN)

Ja muista - koulutukseen osallistuminen EI maksa mitään eikä velvoita mihinkään… mutta saatat kuulla elämääsi muuttavia asioita! Pääset kuulemaan mm:

-Mitkä kaksi yksinkertaista tekijää ratkaisevat saatko helposti myyntiä aikaan

-Kuinka on mahdollista työskennellä 20-tuntista viikkoa riittävällä tulotasolla

-Mikä on yrittämisessä onnistumisen todellinen salaisuus (129 yrittäjähaastattelun mukaan)

-Miksi sinun ei tarvitse juosta uusimpien villitysten perässä menestyäksesi (et välttämättä tarvitse tekoälyä tai edes sosiaalimediaa!)

-Kuinka vältät yrittäjyyden alkutaipaleen tyypilliset karikot ja pääset helpommalla!

Ajattele - vain liittymällä kuuntelemaan ilmaista koulutusta  saatat löytää avaimet vapaampaan, omasta intohimosta kumpuavaan uuteen elämään.

Inspiroivaa viikon jatkoa!

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua


P.S. Uskoisitko, jos sanoisin että Andy Hopi on tehnyt edelliset 2 vuotta tarkoituksella 20-tuntista työviikkoa? Miten se on ylipäätään mahdollista yrittäjälle? Tämänkin kuulet Andyn ilmaisessa koulutuksessa!

P.P.S. Vaikket pääsisi koulutukseen livenä, ilmoittaudu silti mukaan niin saat jälkikäteen katsottavaksesi koulutuksen videotallenteen. Et siis häviä mitään, mutta paljon on voitettavaa!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...