Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

29.9.2024

Valo-olentoja vai vieraita avaruudesta

ALUKSI AJANKOHTAISTA

Enkelimessut Hämeenlinna 5-6.10 (Sepon luento 6.10. klo 14.00) Enkelimessut ohjelma

Syvää Henkee podcast : Seppo Tanhua ja Jani Toivonen Ihmiskunta kuilun partaalla

Lokakuun tulkinta- ja hoitojat: https://www.seppotanhua.fi

Kosminen vauhtipyörä menestyksen pyörteisiin 

Lokakuu tuo mukanaan aimo annoksen kosmista vauhtia, kun Pluto tekee viimeisen pysähdyksensä Kauriin merkissä 12.10. Ihmiskunnan pelot, rajoitukset ja sensuuri ovat tulleet tiensä päähän. Ihmiset alkavat herätä sisäiseen voimaansa ja valoonsa ja kaataa epäinhimillisen hallinta- ja talousjärjestelmän kuin Sepe-susi korttitalon! Lokakuussa tapahtuu hurjan paljon kaikkea muutakin, kuten karttakuvasta voi päätellä. Yltiö positiivinen Kultainen kolmio ottaa mittaa jaksamisen ja jopa terveyden haastavasta Suuresta Rististä. Miten mikäkin merkki tästä pyörityksestä nappaa parhaat tehot, selviää tämän illan Planeetta Uutisissa klo 18.00 alkaen.

Lokakuun Planeetta Uutiset ma 30.9.2024 klo 18

Pluto muodostaa upean, valoisan ja harmonisen kirjekuorikuvion, joka työntää valoisat hankkeesi eteenpäin täysin pysäyttämättömällä voimalla! Marsin ja Vestan energiat yhdessä kosmisten planeettojan kanssa antavat lisäpotkua tekemisillesi lokakuun jälkipuoliskolla Auringon siirtyessä Skorpioniin.Tartu tähän menestyslupausten tunnelmaan kiinni heti kuun ensi päivistä lähtien vaikka katsomalla 3.10. mennessä tallenteen Andy Hopin viime torstaina pitämästä Vebinaarista. Jos on hiukankaan mielessä alan vaihto tai vaikka oman yrityksen perustaminen, niin kannattaa katsoa tämä tallenne

Unelmatyö ja vapaampi elämä

Mitä iloisemman ja luottavaisemman asenteen omaksut, sitä suurempia parannuksia saat aikaan elämässäsi. Temppu vaatii kuitenkin yhden säännön noudattamista: irti päästämistä kaikesta voimiasi kuluttavasta! Muuten Auringon, Marsin, Pluton ja Chironin muodostama Suuri Risti nostaa aggressiotasosi pilviin ja pienikin suuttumus pysäyttää vauhtisi kuin seinään! Joten pysy tietoisesti omalla polullasi ja aikataulussasi läpi lokakuun, niin pääset nauttimaan hienoista tuloksista marraskuun lähestyessä. Muista pitää hauskaa matkan varrella - elämä on liian lyhyt vakavana olemiseen!

Ufo luennon tunnelmia

Vierailin lauantaina Suomen Ufotutkijoiden  luentotilaisuudessa, joka avasi silmiä kokonaan uusille tasoille ja auttoi näkemään, kuinka valtavan paljon laajemmassa todellisuudessa elämme yhdessä näkymättömien veljiemme ja sisartemme kanssa. Yksi puhuttelevimpia oivalluksia oli jatkuva päivittäinen vuoropuhelu elämäämme tarkkailevien entiteettien kanssa. Yllättävää oli myös se, kuinka monta eri rotua on tähän mennessä löydetty enimmäkseen kuolleina, mutta myös elossa olevia yksilöitä on virallisesti dokumentoitu toista kymmentä.

Maan ulkopuolisten olentojen välittämä historia ihmiskunnan kehityksestä maapallolla vaatii melkoista sulattelua jopa meikäläiseltä vannoutuneelta salaliittolaiselta. Suosittelen tutustumaan Suomen Ufotutkijoiden toimintaan ja lukuisiin julkaisuihin. En uskalla tässä avata asiaa tämän enempää, mutta syksyn mittaan ajattelin järjestää keskustelutilaisuuden Astron Youtube kanavalla, jotta mahdollisimman moni saisi lisätietoa asiasta. Juutuin Ufotutkijoiden sivustolle kuin täi tervaan. Siellä on videoita eri luennoilta ihan veloituksetta katsottavissa ja paljon muuta sisältöä. Liityin itse jäseneksi ja suosittelen itse kullekin liittoutumista tämän arvokasta työtä tekevän porukan kanssa. Sivusto löytyy täältä. https://www.fufora.fi/

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle