Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Virpi Karjalainen

Virpi Karjalainen

3.10.2024

vieraskirjoitus:

Kehityskeskustelu korkeamman tahon kanssa

Olet varmasti osallistunut joskus kehityskeskusteluun työpaikallasi, jossa ihmetellään yhdessä, oletko työkykyinen, kehityskelpoinen vaiko muutosvastainen. Sitten pitäisi vielä tietää, missä sitä oikein on viiden vuoden päästä – eikä mielellään saa tunnustaa ääneen, että toivottavasti jossain ihan muualla kuin täällä!

Itse olen pohdiskellut, että voisiko sen kehityskeskustelun jo pitää vähän korkeamman pomon kanssa. Haluaisin nimittäin tietää, olenko täyttänyt velvoitteeni sopimuksen mukaan täällä maan päällä, olenko seurannut oikeita suuntaviivoja ja olenko ylipäätään aikataulussa oman kehitykseni kanssa. Vielä tätä kehityskeskustelua ei ole kasvokkain käyty minkään näkymättömän auktoriteetin kanssa, joten luulen, että joudun pyytämään palautetta jollain muulla metodilla. Ehkä joudun ottamaan ”yhteyttä apinaan” – eli korkeampaan minääni – ja miettimään miten on mennyt omasta mielestä tämä tähänastinen taivallus.

Hienovaraista ohjausta

Tarkemmin ajatellen saamme ohjausta omiin puuhiin joka päivä, jos vain annamme sille mahdollisuuden. Oman kehityksen seuraaminen lapsesta nykyhetkeen on pitkällinen sisäänkatsomisen prosessi, jossa on vaikea olla objektiivinen ja pitää tunnetasot vakaana. Kun laittaa itsensä neutraaliin tarkkailijan asemaan ja katsoo omaa kehitystään jälkikäteen ikään kuin korkeamman minän tai henkioppaan silmin, se voi olla läpivalaiseva projekti, jossa näkee oman tarkoituksensa punaisen langan hehkuvan.

Olen perehtynyt viime aikoina myös toisenlaiseen läpivalaisevaan projektiin eli Projekti Planeetta Maahan. Sen lukemistakin voi pitää eräänlaisena hiljaisena kehityskeskusteluna korkeamman tahon ja itsen välillä. Kirjassa esitetty tieto ei kuulosta yhtään tuulesta temmatulta, koska niin monen eri lähteen kautta olen törmännyt samansuuntaiseen materiaaliin. Lähdinkin pohtimaan kirjan sisältöä omaan sisäiseen tietooni peilaten. Suurimman osan tästä sisäisestä tiedosta löysin omasta lapsuudestani. Olenkin siis pitänyt kirjaa lukiessa omaa kehityskeskustelua lapsuuden minäni kanssa, joka näin jälkeenpäin ajatellen tuntui tietävän miten maailman tulisi maata – sen sijaan että se juoksee.

Sisäinen lapsi tietää tämän jo

Projekti Planeetta Maa -kirjassa kerrotaan mm. ihmiskunnan asemasta ja haasteista universumin näkökulmasta ja annetaan tietoa tulevaisuuden kehityksestä. On tulossa aika, jolloin köyhyys ja kurjuus maailmasta poistuu, jolloin vanhenemisprosessi hidastuu ja kääntyy ja jolloin kokemamme dualismi haihtuu kuin savuna ilmaan. Teknologisen kehityksen myötä meillä on vihdoin vapaa-aikaa tehdä juuri sitä, mitä sielu halajaa ja iloita pelkästä olemassaolosta. Terveys on tottakai timmissä kunnossa eikä minkään sortin huoli eksy omaa mieltä vaivaamaan. Sodat on sodittu ja keskitytään elämään rauhassa. Vaikea kuvitella nyt, kun maailma on vinksin vonksin, mutta mitä tiesin ja vaistosin tästä jo pienenä?

Optimistinen pieni minä oli sataprosenttisen varma, että rahaa ja ruokaa riittäisi kaikille maailman kansoille, jos se vain jaettaisiin tasaisesti. Lapsi ei voinut ymmärtää, miten maailmassa voi olla yhtä aikaa sekä puutetta että yltäkylläisyyttä – miksi varallisuutta ja ravintoa ei vain jaettaisi kaikkien kesken niin, että köyhyys ja kurjuus poistuu? Ne, joilla on valtaa, saisivat jo toimia! Lapsena myös ajattelin, että voisin jakaa omalta lautaseltani Afrikan nälkäisille sitä, mitä en itse jaksanut syödä. Samalla länsimaiden läskitkin tasoittuisivat ja laihemmat saisivat meiltä lisää lämmikettä lanteidensa peitoksi. Samaan aikaan kyllä pohdin, että eikö tämän syömisoperaation voisi vaan hoitaa jollakin pillerillä ja säästää aikaa ja vaivaa, rahaa ja lannoitteita. Ihmettelin myös ihmiskehon rapistumista, etenkin hampaiden kellastumista ja hajoamista suuhun. Miksi ne eivät voisi kasvaa ja uudistua kuin oravilla?

Ehkä minulla oli se lapsen tieto, että asioiden pitäisi olla aivan toisin. Ja kuten kanavoitu tieto kertoo, tulevaisuuden ihmiset eivät enää tappele rahasta, koska sitä riittää kaikille. Ruokaa ei tarvitse ajatella tai laitella, koska tankkaamme oikeastaan vain valoa ja vettä. Ja ne hampaatkin alkavat uudistua, kunhan kehomme siirtyy kristalliaikaan. Tästä näinkin jo unta, jossa suussani kasvoi kristallisia hampaita.

Katso nykyisyyden puutteen ohi tulevaan runsauteen

Jo vuosikausia olen yrittänyt purkaa aikuisuuden minuun iskemää puuteajattelua. Lapsuuden idealismi ja sisäinen tieto runsaudesta antoivat isoksi kasvaessa sijaa ”realismille”, jolloin minäkin aloin nähdä elämän pelkkien puutesilmälasien läpi. Meillä maapallon ihmisillä on vuorotellen pula rahasta, rakkaudesta, (mielen)rauhasta ja terveydestä – ja välillä on pulaa niistä kaikista yhtä aikaa. Onkin haastavaa pestä omaa todellisuutta tästä puuteajattelusta puhtaaksi ja ajatella oma elämänsä ikuiseksi runsaudensarveksi (varsinkin kun elää köyhyysrajan alapuolella). Myös todellinen manifestointi onnistuu vain harvoin. Tähän mennessä olen onnistunut luomaan todeksi vain sinitarraa: ajattelin, että tarvitsen sitä ja seuraavana päivänä löysin hylätyn sinitarrapaketin roskiksesta. Onnistui! Työtoverini tosin kommentoi, että ehkä sinun Virpi kannattaisi manifestoida jotain vähän isompaa kuin pelkkää sinitarraa. Mutta jostain on aloitettava tämä puutteen purkaminen!

Varjele omaa energiakenttääsi

Lapsena tiesin myös sen, että minun ei missään nimessä kannata katsoa kauhuelokuvia, koska herkällä mielikuvituksellani en pääse niistä enää eroon, vaan ne alkavat elää pimeässä pelkoina. Muutama vuosi sitten en voinut katsoa mitään väkivaltaohjelmia, en edes murhamysteerejä, sillä kaikki verenvuodatus meni oman suojauksen läpi ja aiheutti pahaa oloa. Nyt minulle onkin tuotu tähän vahvistusta, että keskittymällä kauhuun ja avaamalla portaali pelkoon, sieltä tulee saman tien ties mitä mömmöjä omaan energiakenttään.

On syytä olla tarkkana mihin keskittyy, sillä herkän ihmisen energia voi hajota moneen suuntaan. On parempi kuulostella tarkkaan mikä tuo hyvän olon ja mikä syö omaa energiaa. Välillä myös tuntuu, että kauanko näitä sotaelokuvia, -kirjoja ja -näytelmiä vielä jaksetaan tehdä, sillä olen lopen uupunut käsittelemään sodan traumoja. Voisimmeko jo vaihtaa kanavaa ja kohottaa omaa energiaamme? Pelkkään menneisyyden pimeyteen keskittyminen ja sen perkaaminen ei automaattisesti kirkasta tulevaa.

Niin moni ihminen on tänäkin vuonna huolissaan ja öisin hiestä märkä, kun miettii miten saa rahat riittämään, oman jaksamisen venymään ja mielenrauhan pysymään ikävien uutisten keskellä. Oma neuvoni on putsata omaa ajattelua ja pinnistellä sisäisin silmin jotain kauniimpaa kohti. Usein riittää, kun lukee jonkin kohottavan kirjan, jossa kerrotaan tulevaisuuden maailmasta. Kun tietää mitä on tulossa, luottamus ja toivo heräävät.

Ihmisen tärkein työ on edelleen pitää huolta vain itsestään ja jättää puuttumatta muiden elämään ja taisteluihin. Itsekin huomasin, että olin kokonaan unohtanut Amerikan pressanvaalit, koska olin rajannut ikävät uutiset pois energiatodellisuudestani. Uutisista vapaana olin myös hengittänyt vapaasti ja etsinyt vain omia ilon aiheitani.

Tässä siis tämänkertainen kehityskeskustelumme, jonka avulla kirjaamme tulevaisuuden tavoitteet – viiden vuoden päästä ollaankin sitten aivan uudella tasolla, kaukana nykyhetken pelosta ja puutteesta!

Jos kaipaat elämääsi lisää nostetta ja uusia näköaloja, niin tervetuloa Helsinkiin Hengen ja Tiedon messuille 12.-13.10.2024. Löydät sieltä myös Projekti Planeetta Maa -kirjasta tutut Kati Hoffströmin ja Janne Laakson pitämässä luentoja. Lisäksi Seppo Tanhua esitelmöi astrologiasta, karmasta ja menneistä elämistä, ja itse puhun universumin merkeistä ja johdatuksesta Pluto-salissa. Tule siis tankkaamaan isompia värähtelyjä ja energialatauksia messuilta!

Terveisin

Virpi Karjalainen

Saattaisit pitää myös näistä


30.9.2024 astrologi Seppo Tanhua

Valo-olentoja vai vieraita avaruudesta

Oletko miettinyt, kuinka lokakuun kosmiset energiat vaikuttavat elämääsi – tai mitä meistä piilotettuja totuuksia avaruusolennot tarkkailevat? Tämän viikon blogissa sukellan syvälle näihin aiheisiin. Pluto, Mars ja Aurinko ovat liikkeellä tavoilla, jotka voivat joko nostaa sinut uusiin korkeuksiin tai pysäyttää sinut seinään. Lisäksi jaan oivalluksia Suomen Ufotutkijoiden luennolta, joka avasi täysin uusia näkökulmia ihmiskunnan kehityksestä ja avaruuden entiteettien roolista siinä.

#seppotanhua #pluto #mars #lokakuu #energiat #ufo #ufotutkijat #kosmisetvoimat #valoolennot  #henkinenkasvu #sisäinenvoima #suuriherääminen #universuminenergia

Lue lisää


1.10.2024 Hanna Lindström

Turvattomuutta turvallisuudessa

Olen viimein siinä pisteessä elämässäni, että voin turvallisesti kohdata turvattomuuden tunteita, jotka ovat pitkään piilotelleet sisälläni. Blogissani avaan rehellisesti, miten nämä tunteet ovat muovanneet elämääni ja miten rakkaus ja hyväksytyksi tuleminen ovat auttaneet minua parantumaan. Jos sinäkin olet käynyt läpi vaikeita tunteita, saatat löytää tästä jotain lohdullista. Tervetuloa lukemaan matkasta kohti sisäistä turvaa ja hyväksyntää.

#henkinenkasvu #itseymmärrys #hyvinvointi #energia #stressireaktio #tasapaino #sisäinenrauha #itsensäkehittäminen  #syvällinenymmärrys #vapautuminen #elämänmuutokset #emotionaalinenturva #itsetutkiskelu

Lue lisää


2.10.2024 Astrologi Seppo Tanhua

Lokakuun energia kutsuu muutokseen -   Herätä Sisäinen Voimasi Nyt

Lokakuun vahvat energiat tuovat mukanaan muutoksen tuulia! Pluton peruutusjakso Kauriissa päättyy pian, avaten tien syvälliselle uudistumiselle. Oletko valmis ottamaan vastaan uuden aikakauden ja kulkemaan rohkeasti omia polkujasi? Lue lisää, miten tämä hetki voi vaikuttaa sinuun!

#seppotanhua #astrologia #pluto #muutos #energiat #itsetuntemus #voimavarat #uudistuminen #horoskooppi #tasapaino #henkinenkasvu #itsensäkehittäminen #universumi #tietoisuus #syvällinenmuutos

Lue lisää

Palaa Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Virpi Karjalainen

Olen Virpi Karjalainen, tulilohikäärme ja kolminkertainen vesitiikeri. Olen luova ja värikäs tyyppi, joka kulkee omia polkujaan eteenpäin. Maaenergia pitää minut vahvasti jalat maassa. Lohikäärme ja tiikeri pitävät huolen siitä, että pääni sisällä käydään tiukkoja debatteja, kyseenalaistetaan sääntöjä ja suhtaudutaan elämään yhtäaikaa huumorilla ja hartaalla vakavuudella. 

fengshuiaskeleita@gmail.com   +358 50 5499315

 

Virpi Karjalainen

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...