Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

6.10.2024

Uudelleen syntymisen mystinen viikko

Elämän ja kuoleman eli uudelleen syntymisen mystinen viikko huipentuu Hengen ja Tiedon messuihin Suomalaisella yhteiskoululla lauantaina ja sunnuntaina täsmälleen sillä hetkellä, kun Pluto viimeisen kerran pysähtyy Kauriin merkissä. Kaiken muun tarjonnan lisäksi minullakin on osasto toisessa kerroksessa (paikat 217-219) ja siellä tarjolla 3kk Astrokalenteria ilmaiseksi jokaiselle osastolla poikkeavalle.

Sunnuntaina klo. 13.00 pidän Suuressa Salissa elämäni toistaiseksi jännittävimmän luennon astrologisesta harmoniajaksosta, joka saattelee koko ihmiskunnan kokonaan uusille taajuuksille. Kosminen tilaus todellisille Valotyön tekijöille ja Rauhan tuojille on huipussaan. Tehtävän vaatimustaso on korkealla, ja palkkio sen mukainen. Tervetuloa kuulemaan kuumottavaa tehtävänantoa. Katso messuohjelma tästä

Tällä viikolla Pluto pysähtyy ja lähtee viimeisen kerran etenemään Kauriin merkissä samaan aikaan, kun Aurinko, Mars ja Chiron tekevät tarkkaa T-ristiä keskenään ja lisäksi Suurta Ristiä pysähtyvän Pluton kanssa. Tällainen kuvio enteilee joillekin meistä todella ankaria väsymyskohtauksia ja sitä kautta myös tavallista suurempaa sairastumisriskiä ilman mitään selkeästi näkyvää syytä. Tärkein neuvo on antaa itselle mahdollisuus lepoon tai ainakin tahdin hiljentämiseen väsymyspiikin yllättäessä. Samaan aikaan vaikuttava seitsemään vuoteen voimakkain auringonpurkaus vaatii kanssa oman veronsa. Varaudu olemaan äärimmäisen armollinen itsellesi koko lokakuun ajan.

Nämä Suuren Ristin aikana ilmenevät häiriötilat jaksamisessa ja terveydessä ovat kosmoksen keino suojella meitä vakavammalta sairastumiselta tai uupumiselta nyt, kun maailma ympärillämme muuttuu valtavalla nopeudella. Vanhoilla opeilla tai vanhalla rutiinilla ei ole pienintäkään mahdollisuutta auttaa selviämään siitä muutospaineesta, joka kohdistuu jokaiseen ihmiseen jollain tavalla. Samasta syystä emme voi olettaa saavamme apua läheisiltä tai ystäviltämme omiin kriittisiin tilanteisiimme. Jokainen joutuu huolehtimaan itsestään ja panostamaan siihen niin paljon, etteivät resurssit yksinkertaisesti riitä täyttämään muiden odotuksia tai vaatimuksia. Autat läheisiäsi parhaiten pitämällä ensisijaisesti huolta itsestäsi ja vasta energiatilanteen salliessa muista ihmisistä.

KULTAINEN KIRJEKUORI

Samaan aikaan Suuren Ristin kanssa vaikuttaa Kultainen kirjekuori kuvio kosmisten planeettojen yhdistyessä mielettömän upeaan harmoniakuvioon keskenään Marsin ja Vestan iloisen energisellä myötävaikutuksella. Tämä koko lokakuu on omalle pyhälle missiolle ja elämäntehtävälle omistautumisen tehokkainta ja menestyksellisintä aikaa. Jokaiselle meistä on varattu oma paikkamme kosmisen muutoksen juhlapöydässä. Pääsylippuna toimii tietoinen vapautuminen ja irrottautuminen tottumusten ja rutiinien raskaista kahleista. Omalle Valopolulle ei ole mitään mahdollisuuksia ponnistaa väsyneenä, peloissaan tai kenellekään vihaisena. Tilaa on jokaiselle, joka osaa ja uskaltaa luottaa itseensä niin paljon, ettei tarvitse alentua valitsemaan mitään puolta meneillään olevissa täysin järjettömissä sodissa. Jokaisessa ihmisessä on sisäinen Israel, Palestiina, Iran, USA, Venäjä ja Ukraina. Minkä näistä haluaisit voittavan sodan sinun sisälläsi ja millä hinnalla. Kuinka paljon olisit valmis antamaan tilaa itsessäsi olevien muiden osapuolten kärsimyksille?

Kultainen kirjekuori ojennetaan vain rauhan tilassa oleville ihmisille, kun he ovat siihen valmiita. Jokainen tulee sellaisen saamaan, kun on sotansa sotinut. Ihmisessä asuu valtavan suuri henkinen rikkaus ja kapasiteetti, joka odottaa oikeaa hetkeä ilmentyäkseen. Voit valmistautua ottamaan kirjekuoren vastaan yksinkertaisesti elämällä rohkeasti itsesi näköistä elämää ketään toista ihmistä vihaamatta tai tahallisesti vahingoittamatta.

Kun tavoittelet kirjekuorta, joudut väistämättä tuottamaan tahattomasti suurta tuskaa, pelkoa, katkeruutta, toivottomuutta ja vihaa niissä läheisissäsi ja ystävissäsi, jotka eivät vielä ole valmiita löytämään rauhaa itsestään. Tulet huomaamaan, kuinka moni heistä pitää sinun rakkauttasi, ystävyyttäsi, huolenpitoasi ja läheisyyttäsi elintärkeänä omalle elämälleen ja sisäiselle tasapainolleen. Kun kuitenkin joudut asettamaan oman sisäisen rauhasi etusijalle, heidän pettymyksensä saattaa kasvaa, ja he voivat kokea itsekkyytesi niin syvänä loukkauksena, että lopulta he saattavat kääntyä sinua vastaan ja pettää luottamuksesi.. Tämän hinnan joutuu jokainen Valonpolulle astuva olento maksamaan, mutta lopulta hinta on pieni siitä hyvästä, että näin annat jokaiselle sinuun pettyneelle mahdollisuuden löytää oma polkunsa ihan itse. Se on suurin mahdollinen rakkauden osoitus Sinulta hänelle.

Tapaamisiin viikonloppuna messuilla.  

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrologi suosittelee

Oletko valmis tekemään muutoksen ja jättämään vanhat kaavat taakse? Pluto on tällä viikolla viimeistä kertaa Kauriin merkissä elinaikanamme, tarjoten ainutlaatuisen tilaisuuden uudistua. Auringon Paluu -tulkinta auttaa sinua hyödyntämään lokakuun voimakkaat muutosenergiat ja antaa selkeän suunnan koko vuodelle. Ota rohkea askel kohti uutta ja tee loppu- ja tulevasta vuodesta täynnä kasvua ja menestystä!

Supertarjous: 2 tulkintaa 1 hinnalla!

Saat tulkinnat nyt yhteishintaan:

27,90 €

(norm. 36,90 €).

Voit säästä jopa 24%

Tilaa tulkintasi tästä

Tarjous voimassa VAIN 13.10.2024 klo 24 saakka.

Voit tilata tulkinnat milloin tahansa vuoden aikana, sillä tulkinnat ovat aina yhtä ajankohtaisia sinulle.Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin.

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinta paketille täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Katso päivän ILMAINEN Tarot korttisi

Tarot-kortit tarjoavat syvällisiä oivalluksia elämän tärkeistä kysymyksistä. Ne avaavat symboliikan kautta vastauksia niin ihmissuhteisiin , rakkauteen , uraan , talouteen kuin asumiseenkin. Ota korttien viisaus käyttöösi ja löydä uusia näkökulmia elämääsi! 

Katso oma ILMAINEN korttisi täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle