Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Johanna Vilén

Johanna Vilén

11.10.2024

vieraskirjoitus:

Tuleva Täysikuu ja Daavidin tähti

Viikonloppu vierähtää käyntiin Merkuriuksen ollessa aikamoisen paineen alla. Merkurius on konjunktiossa Junoon ja Jod kuvion kärkenä perääntyvän Uranuksen ja perääntyvän Neptunuksen tehdessä sille kvinkunssi aspekteja sekä perääntyvän Pluton neliötä. Pluton perääntyvä vaihe päättyy lauantaina 12.10. ja sunnuntaina 13.10 Merkurius siirtyy vaa`asta skorpionin merkkiin. Myös Venus on Jodin kärkenä perääntyvän Jupiterin ja perääntyvän Khironin tehdessä sille kvinkunssi aspekteja. Venus saa tukensa Marsin ja Neptunuksen kolmioista, joista muodostuu Kultainen vesikolmio. Venuksen ja perääntyvän Uranuksen välinen oppositio auttaa näkemään asioita uudesta perspektiivistä käsin. Vaikka se voi aiheuttaa levottomuutta, se saa myös energiat liikkeelle. Vaikka viikonlopun aikana saatamme vielä kokea turhautumia ja painetta, tunnelmat alkavat pikkuhiljaa muuntua hyvin erilaiseksi. Torstaina 17.10. Venus siirtyy skorpionin merkistä jousimiehen merkkiin.
 
"Muutoksen salaisuus on keskittää kaikki voimasi, mutta ei vanhan vastustamiseen, vaan uuden rakentamiseen. " – Sokrates

Kekrin festien huipputarjous nro 1:
2 Auringon Paluu -tulkintaa 1 hinnalla + tarot 5 korttia tulkintoja (lisälahjojen arvo 16€)

Astrologi Seppo Tanhuan Auringon Paluu -tulkinta auttaa sinua hyödyntämään lokakuun voimakkaat muutosenergiat ja antaa selkeän suunnan tulevalle vuodelle. Ota rohkea askel kohti uutta ja tee loppu- ja tulevasta vuodesta täynnä kasvua ja menestystä!  Voit tilata tulkinnat milloin tahansa vuoden aikana, sillä tulkinnat ovat aina yhtä ajankohtaisia sinulle. Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin. Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinta paketille täyden tyytyväisyystakuun. 

Saat tulkinnat nyt yhteishintaan:

27,90 €

(norm. 36,90 €). Voit säästä jopa 24%! 

Lisälahjana saat 2 x tarot 5 korttia -tulkintaa, arvo 16 €!

Tarjous voimassa VAIN 16.10.2024 klo 14 saakka.

Tilaa tulkintasi tästä


 
Torstaina 17.10. kello 14:26 on Täysikuu oinaan alkuvoimaisessa tulimerkissä. Pääsemme taas ihailemaan tämän kertaisen Superkuun kauneutta ja antautumaan sen energioille. Lokakuun Täysikuuta kutsutaan nimillä; metsästäjänkuu, matkustajankuu, ensimmäisen pakkasen kuu, putoavien lehtien kuu, kuu jolloin linnut lentävät etelään, kuu jolloin karhut talvehtivat, kuu jolloin tuuli ravistelee lehtiä, kuu jolloin ruoho on kuurassa sekä viiniköynnös kuu. Suomessa sitä on kutsuttu myös likakuuksi ja ruojakuuksi. Täydenkuun aika on anteeksiannon, armollisuuden, ymmärryksen sekä̈ myötätunnon aikaa. Näemme kokonaan Kuun täyteläisenä ja kokonaisena. Voimme kuulla syviä alitajuisia viestejä, joita sisältämme kumpuaa.

 
Täydenkuun kartalle täydentyy kaksi suurkuviota. Toinen on Suuriristi, jossa Aurinkoa ja Junoa vastapäätä on Kuu sekä Khiron ja neliössä Mars sekä Pluto. Siinä missä Khiron saattaa herättää vanhat haavat aktiivisiksi, Mars ja Pluto liittyy puolustautumiseen ja vaistonvaraisuuteen. Ajassa on vapautumisen avaimet, kun vain annamme kipujen nousta pintaan ja kertoa sanomansa. Puolustusmekanismien suhteen on hyvä olla tietoinen, koska saatamme reagoida alkukantaisella tavalla, mikä voi vesittää ajan tuomat kasvumahdollisuudet.  
 
Suuriristi kuvio tuo mukanaan vahvan dynaamisen jännitteen ja symboloi usein suuria haasteita ja mahdollisuuksia kasvuun. Koska Suuriristi muodostuu useista neliöistä ja oppositioista, se symboloi jännitteiden dynamiikkaa. Neliöt ja oppositiot edustavat energioita, jotka ovat usein ristiriidassa keskenään ja voivat aiheuttaa stressiä, konfliktia ja vaikeuksia. Suuriristi kertoo siitä, että elämässä voi olla monia vastakkaisia voimia, jotka vaativat huomiota. Se voi tuntua raskaalta, mutta haasteet voivat toimia myös kasvun ja kehityksen katalysaattoreina, jos ne käsitellään viisaasti. Suuriristi edustaa myös energian virtausta, joka pakottaa liikkeeseen. Paine ja jännitteet eivät anna pysyä passiivisena, vaan vaativat ratkaisuja ja päätöksiä. Tämä voi johtaa merkittävään kasvuun ja saavutuksiin, jos pystyy hallitsemaan tilanteen ja löytämään tavan kanavoida jännitteen rakentavalla tavalla. Suuriristi tuo monimutkaisuutta elämään, sillä useat eri elämän osa-alueet voivat vaatia huomiota samanaikaisesti.  Johtavien merkkien Suuriristi (oinas, rapu, vaaka, kauris) liittyy aloittamiseen ja toimintaan. Se symboloi tarvetta tehdä päätöksiä ja edetä eteenpäin, mutta voi aiheuttaa kiirehtimistä ja impulsiivisuutta. Suuriristi symboloi astrologiassa intensiivisyyttä ja ristiriitaa, mutta samalla se tarjoaa mahdollisuuden merkittävään henkilökohtaiseen kasvuun ja kehitykseen. Se on kuvio, joka pakottaa kohtaamaan vaikeuksia ja löytämään uusia ratkaisuja, mikä voi johtaa vahvempaan itsensä ymmärtämiseen ja elämän hallintaan. Jotta voimme antautua ajassa oleville mahdollisuuksille, on tärkeä levätä ja ottaa mahdollisimman rennosti. Auringon ja Jupiterin välinen kolmio on onnenkantamoinen, jonka avulla voimme vahvistaa voimavarojamme sekä laajentaa perspektiiviä asioissa, joihin kohdistamme voimamme.
 
"Uloshengitys (loppu) ja sisäänhengitys (alku). Ainoa tarvittava luottamus on tietää, että kun jokin loppuu, alkaa jotain uutta." ― Clarissa Pinkola Estés, Naiset jotka kulkevat susien kanssa
 

 
Toinen ajallinen suurkuvio on Daavidin tähti. Daavidin tähti edustaa tasapainoa vastakohtien välillä, kuten hengen ja aineen, maskuliinisen ja feminiinisen, taivaan ja maan. Kolmiot symboloivat usein kahta ulottuvuutta: ylös osoittava kolmio edustaa taivasta, henkeä tai Jumalaa, kun taas alaspäin osoittava kolmio symboloi maata, aineellisuutta tai ihmistä. Tähti kuvastaa niiden tasapainoa ja yhtenäisyyttä. Daavidin tähti symboloi maailmankaikkeutta, jossa kolme ulottuvuutta (kolmio) yhdistyy hengelliseen ja aineelliseen olemassaoloon. Yhdessä ne muodostavat täydellisen kokonaisuuden. Astrologisesti tämä viittaa siihen, että kuvioon liittyvät tekijät voivat tuoda tasapainon ja harmonian energiaa elämään. Kuvion symmetria ja geometrinen muoto symboloivat yhtenäisyyttä ja täydellisyyttä. Tämä voi viitata mahdollisuuksiin yhdistää eri elämän osa-alueita harmonisella tavalla. Daavidin tähden perinteinen merkitys juutalaisessa mystiikassa liittyy suojeluun ja henkiseen voimaan. Astrologisesti tämä kuvio voi symboloida voimakasta spirituaalista yhteyttä tai suojelusta henkilökohtaisessa kasvussa. Daavidin tähti kuvastaa sitä, miten eri planeetat ja tekijät työskentelevät yhdessä synnyttäen harmonisen energian virtauksen. Tämä voi edistää yksilön mahdollisuuksia saavuttaa tavoitteita, koska eri osa-alueet tukevat toisiaan. Daavidin tähden ilmestyminen viittaa tasapainoon, harmoniaan, kokonaisvaltaisuuteen ja hengelliseen kehitykseen.
 
"Kun ilmaisemme intuitiota, olemme kuin tähtitaivas: katsomme maailmaa tuhansien silmien kautta." ― Clarissa Pinkola Estés, Naiset jotka kulkevat susien kanssa
 

 
Oinaan tarot kortti on Hallitsija. Hallitsijan kortti liittyy vallankäyttöön, järjestykseen, auktoriteettiin ja maskuliiniseen voimaan. Se kuvaa kuninkaallista hahmoa, joka istuu valtaistuimellaan. Hallitsija istuu suurella kivisellä valtaistuimella, joka symboloi vakautta, lujuutta ja pysyvyyttä. Kivi viittaa siihen, että hallitsijan valta-asema perustuu käytännöllisyyteen ja järkevyyteen. Valtaistuimen kaiverrukset kuvaavat oinaan päitä, symboloiden voimaa, päättäväisyyttä ja itsepäisyyttä. Hallitsija on pukeutunut punaiseen viittaan, joka symboloi intohimoa, valtaa ja toimintakykyä. Punainen väri korostaa hänen hallitsevaa ja aktiivista luonnettaan. Haarniska Hallitsijan vaatteiden alla symboloi suojaa ja puolustusta. Se viittaa siihen, että hän on aina valmis puolustamaan valtakuntaansa ja omaa asemaansa. Haarniska myös osoittaa hänen olevan taistelija, joka on kohdannut haasteita ja voittanut ne. Hallitsijan päässä on kruunu, joka symboloi hänen oikeuttaan johtaa ja hallita. Se on merkki hänen kuninkaallisesta auktoriteetistaan ja viittaa jumalalliseen tai korkeampaan voimaan, joka on antanut hänelle tämän vallan. Hänen kädessään on ankh-symboli, joka on muinaisen Egyptin elämän symboli. Tämä symboloi hänen kykyään hallita elämän ja kuoleman voimia sekä antaa elämää tai ottaa sitä pois. Tämä korostaa hänen asemaansa kaiken yläpuolella olevana johtajana. Toisessa kädessään Hallitsijalla on valtikka, joka edustaa maailmaa ja maallista valtaa. Valtikka viittaa siihen, että hän hallitsee maanpäällisiä asioita ja on vastuussa konkreettisesta maailmasta. Taustalla näkyvät terävät, kuivat vuoret symboloivat Hallitsijan kylmyyttä, kurinalaisuutta ja tunteiden hallintaa. Ne ovat myös merkki hänen kestävyydestään ja kyvystään seistä lujasti ja muuttumattomana haasteiden keskellä. Ne eivät ole eloisia, mikä korostaa hänen asemaansa rationaalisena ja järjestystä ylläpitävänä hallitsijana, joka ei toimi tunteidensa perusteella. Kortin taustalla oleva kirkas aurinko ja sininen taivas symboloivat selkeyttä, korkeampaa tietoa ja valistusta. Tämä viittaa siihen, että Hallitsija toimii selkeän tietoisuuden ja ymmärryksen kautta. Hallitsijan kortin symboliikka heijastaa maskuliinista voimaa, järjestystä, rationaalisuutta ja auktoriteettia. Tämä kortti edustaa päätöksentekoa, joka perustuu järkeen ja logiikkaan, ei tunteisiin. Hallitsija korostaa käytännöllisyyttä ja tavoitteiden saavuttamista selkeän suunnitelman ja vakauden kautta. Hallitsija luo järjestystä kaaoksen keskelle. Hän symboloi tarvetta rakenteelle, kurinalaisuudelle ja sääntöjen noudattamiselle. Tämä kortti merkitsee vastuunkantoa ja hallintaa. Se rohkaisee olemaan vahva ja ottamaan johtavan roolin tilanteessa, jossa vaaditaan päättäväisyyttä ja selkeitä ohjeita. Hallitsijan kortti on numero 4, joka tarotissa edustaa vakautta, perustaa ja rakentamista. Se on luku, joka liittyy selkeyteen ja vakaaseen, luotettavaan perustaan elämän eri alueilla. Hallitsija tarot-kortti on merkki siitä, että elämään tarvitaan kurinalaisuutta ja auktoriteettia. Se kehottaa hallitsemaan tilannetta järkevästi ja järjestelmällisesti. Meissä kaikissa on Hallitsijan voimaa ja vakautta, josta voimme ammentaa järjestystä sekä selkeyttä elämäämme. Kaikessa on kyse tasapainosta.
 
"Puolet erehdyksistämme syntyy siitä, että käytämme tunteita silloin kun pitäisi ajatella ja ajattelemme silloin kun pitäisi tuntea. " - J.C. Collins 
 
Levollista viikonloppua ja voimaannuttavaa Täydenkuun aikaa! 

Ystävällisin terveisin   
Johanna Vilén  
www.kuussajamaassa.com

Haluaisitko saada tulkinnan puhelimitse?  
Teen puhelintulkintoja myös ilman ajanvarausta: 0700 92125 (2,31e/min+pvm)
Osoitteessa https://www.astro.fi/tarot/kolmen_kortin oikeasta reunasta näet olenko paikalla vastaamassa.

Palaa Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Johanna Vilén

Löysin astrologian kesäkuussa 1997.

Tämä oli ajankohta mikä muutti elämääni pysyvästi. Tämän jälkeen olen kurssittautunut vuosien varrella runsaasti ja vuodet 2007 - 2011 olin Seppo Tanhuan Astrologiakeskuksessa töissä, kunnes Seppo sanoi että taitaa olla aika luottaa omien siipien voimaan. Huhtikuussa 2011 perustin yritykseni Kuussa ja Maassa Oy:n.

www.kuussajamaassa.com

Johanna Vilén

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle