Ilmainen Vuosi 2024 e-kirja

Vuosihoroskooppi

Liity postituslistalle, niin lähetän sinulle vuosihoroskoopin kaikista 12 horoskooppimerkistä.

Lähetin e-kirjan sähköpostiisi.
Tarkista osoite, se vaikuttaisi olevan puutteellinen.
Odottamaton virhe tapahtui. Kokeile hetken kuluttua uudestaan.


Odota hetki

Antamalla sähköpostiosoitteesi liityt postituslistalle ja saat Vuosi 2024 -PDF-horoskoopin. Postituslistalta pääset pois yhdellä klikkauksella. Sähköpostiosoitettasi ei anneta eteenpäin.

Liittymällä hyväksyt postituslistan tietojensiirtokäytäntömme.


Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

14.10.2024

Värähtelyt huippulukemissa messuilla

14.10. alkava viikko sisältää tämän kuukauden kriittisimmän ja aggressiivisimman energian Auringon tehdessä tarkkaa oppositiota Chironille, neliötä Marsille ja loppuviikosta Plutolle. En tiedä voiko tilanne maailmalla eskaloitua vielä nykyistäkin pahemmin, mutta astrologiset kuviot antaisivat olettaa jotain sellaista. Toivotaan ja rukoillaan, että päättäjien sormet pysyvät poissa punaiselta napilta tuolla Lähi-Idän taistelukentillä, vaikka sitten mitä tahansa muuta tapahtuisi. Valotin kevyesti kriittisiä karttakuvioita Israelin, EU:n, Ukrainan, Venäjän ja tietysti Suomen kartoilla sunnuntain luennolla Hengen ja Tiedon messuilla.

Harmonian aika luento kirjastotalo Metso Tampere ke 16.10. klo 18-19

(Oviraha 5€) Päällekkäisyyksien vuoksi monilta jäi Hesan luento kuulematta ja siksi päätin pitää pienimuotoisen kertauksen luennon pääkohdista Tampereella kirjastotalo Metson Kanerva salissa keskiviikkona 16.10. klo18–19.

Pienen väliajan jälkeen  19:10-20:00 juttelemme vapaamuotoisesti mielenkiintoisista kantasoluja vahvistavista laastareista asiasta kiinnostuneiden kanssa.  Kanervasaliin mahtuu 30 henkeä. Jokaiselle osanottajalle tarjoamme 3kk astrokalenteria veloituksetta ja tuotenäytteitä, jos jää toiselle tunnille.

Tervetuloa kuulolle.

Karttakuvion Suuri Risti on nyt äärimmilleen jännittyneessä tilassa myös meillä täällä ”rauhaa rakastavassa” Suomessa ihan tavallisten ihmisten elämässä. Tappelujen sijasta se näyttäytyy todennäköisesti tavallista suuremman väsymyksen ja siitä johtuvien oireiden muodossa. Tilanteen voi kuitenkin jokainen ottaa positiivisesti haltuun kuuntelemalla tarkasti oman kehon tilaa ja sovittamalla päivän tekemiset kehon asettamiin raameihin. Ellei jostain syystä kerta kaikkiaan pysty normaaliin suoritustasoon, niin on maltettava löysätä tahtia työpaikasta ja työtehtävistä riippumatta. Väsymyksen tilassa tapahtuu vaarallisia virheitä, joiden lopputulema ei useinkaan ole sen paremmin työtekijän kuin työnantajan etujen mukaista.

Tällaisella dynaamisella kuviolla on toinenkin puoli ja sen nimi on supertehokkuus, joka toteutuakseen vaatii vahvan motiivin omalle tekemiselle työmaalla, kotona tai vaikka harrastustoiminnassa. Tähän viikkoon olisi siis hyvä mahduttaa jotain niin houkuttelevaa ja innostavaa tekemistä, että pääsee sen kautta purkamaan Pluton Auringolle ja Marsille tuuppaamaa pysäyttämätöntä voimaa. Se on jotain niin intensiivistä, ettei sitä tehdessä pysty ajattelemaan mitään muuta. Täydellinen keskittymisen tila on avain onnistumisiin myös kaikilla muilla elämäsi alueilla.

Tietysti juuri nyt lokakuun lopulla vahvistuu suurimpaan loistoonsa myös tuo kultainen kirjekuori kuvio Pluton ja Marsin näytellessä siinäkin pääroolia, mutta nyt puhtaasti positiivisessa muodossa, joka entisestään korostaa mielekkään tekemisen tärkeyttä tämän muuten niin ristiriitaisen viikon aikana. Tästä voi lähteä liikkeelle mikä tahansa täysin yllättävä menestystarina, jolle kosmiset planeetat lupailevat vuosien mittaista hypetystä. Älä siis väheksy mitään innostuksesi kohdetta tämän iloa ja valoa tuottavan energian pyrkiessä antamaan vauhtia elämääsi. Vestan kultainen kolmio Pluton ja Uranuksen kanssa ehdottaa tämän viikon jokaisen hetken ja kaiken tekemisesi pyhittämistä tavalla tai toisella. Koita löytää aito arvostus jokaiselle askeleellesi myös rutiineja hoitaessasi. Tee tekemisesi rauhan tilassa hosumatta tai kiirehtimättä. Huomaat saavasi paljon enemmän aikaan paljon pienemmällä energialla ilman tarvetta riidellä tai taistella kenenkään kanssa.

Loistavaa viikkoa Sinulle. 

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Vietä Kekriä Astron kanssa 14.–18.10.2024! 

Kolmena päivänä tällä viikolla paljastamme eri huipputuotteen erikoishintaan lisälahjoineen, mutta tarjous on voimassa vain 48 tuntia kerrallaan!

On aika paljastaa tuote nro 1

Kekrin huipputarjous nro 1:
2 Auringon Paluu -tulkintaa 1 hinnalla + tarot 5 korttia tulkintoja 

Hyödynnä lokakuun muutosenergiat ja suuntaa kohti kasvua ja menestystä Auringon Paluu -tulkinnan avulla!

Saat 2 tulkintaa 1 hinnalla!

Yhteishintaan

vain 27,90 €

(norm. 36,90 €)

säästä jopa 24 %!

Lisälahjana saat 2 x tarot 5 korttia -tulkintaa, arvo 16 €!

Tarjous voimassa vain ke 16.10.2024 klo 14 saakka.

Tilaa tulkintasi tästä

Tulkinnat ovat ajankohtaisia vuoden ympäri, joten voit tilata ne milloin tahansa.

Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin.

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinta paketille täyden tyytyväisyystakuun.  Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Ota rohkea askel tulevaisuuteen – tilaa nyt!

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle