Sisään

Astrokalenteri

Astrokauppa

Astro Akatemia
Selvitä nousumerkkisi
ja aurinkomerkkisi sekä muut
Kirjaudu sisään

Uusi käyttäjä? Rekisteröidy tästä.

Seppo Tanhua

Seppo Tanhua

21.10.2024

Jotain meni pahasti pieleen H&T messuilla

Suuri Risti taisi laittaa kapuloita rattaisiin Hengen ja Tiedon messuilla viikko sitten. Luennolla ja esittelypöydällä annettu QR-koodi ei ollutkaan aktivoitu teknisestä ongelmasta johtuen ja siksi kukaan koodia käyttäneistä ei lupauksestani huolimatta saanut 3kk ilmaista kokeilua Astrokalenteriin.

ONNI ONNETTOMUUDESSA (Ilmainen 3kk jakso kaikille videon avaaville)

En näe muuta mahdollisuutta korjata tätä virhettä, kuin antaa tämän saman mahdollisuuden uudelleen jokaiselle halukkaalle alla olevalla Messuluennon videotallenteella. Koodi näkyy heti tallenteen alussa muutaman sekunnin ja kolmen minuutin kohdalla pidempään ohjeiden kera. Ellei Sinulla ole ennestään Astrokalenteria, saat 3kk kokeilujakson veloituksetta ja jos olet jo tilaaja, saat 3kk jatkoaikaa nykyiseen astrokalenteriisi.

QR koodi Astrokalenteriin

Kultainen Kirjekuori

Lokakuun loppuun saakka vaikuttaa astrotaivaalla aivan upea kuvio, joka tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden uudistaa elämääsi positiivisella tavalla tai käynnistää joku menestyksellinen hanke vain siksi, että olet siitä hurjan innostunut. Tällä nyt alkamassa olevalla viikolla saat käyttöösi suorastaan hurjan energialatauksen Pluton, Chironin, Auringon ja Marsin tehdessä keskenään pysäyttämätöntä Suurta Ristiä. Kaksi energeettisesti vastakkaista kuviota yhdistyvät Pluton ja Marsin opposition kautta kosmiseksi ydinlataukseksi, joka saattaa hyvinkin näkyä massiivisena leimahduksena myös kriittisillä sota-alueilla.

Tämä huikea jännite esittäytyy jokaisen ihmisen elämässä ja pyrkii ohjaamaan meitä sille kaikkein omimmalta tuntuvalle polulle kahdella toisistaan täydellisesti poikkeavalla tavalla. Näiden kahden energian törmätessä vapautuu valtavasti energiaa joko tukemaan kaikkea tekemistäsi tai nousemaan betoniesteeksi sellaisille pyrkimyksille, jotka ovat viemässä elämääsi väärään suuntaan.

Ajattelemalla ja pähkäilemällä et välttämättä pysty luomaan selkeää kuvaa siitä, mikä on Sinulle hyväksi ja mikä ei. Loppukuun aikana tulet todennäköisesti tuntemaan nahoissasi sellaiset projektit ja tekemiset, jotka eivät tällä hetkellä tai ehkä ollenkaan enää mahdu elämäsi uudistumassa olevaan energiamatriisiin. Jos tällaisia raskaita häiriöitä ilmenee, niin silloin on todella viisasta nostaa hetkeksi kädet pystyyn antautumisen merkiksi. Tällä tavalla teet tilaa jollekin uudelle mahdollisuudelle elämässäsi, vaikkei Sinulla ole siitä ennakkoon mitään aavistusta.

Paras keino osua suotuisille menestyspoluille, on kääntää päivittäinen kurssi mahdollisimman iloiseksi, aurinkoiseksi ja nautinnolliseksi, mitä ikinä nämä termit sitten Sinulle tarkoittavat. Kosmos palkitsee positiivisen ja pakottoman energian omalla arvaamattomalla tavallaan ja johdattelee meitä Kulta-ajan noususuhdanteeseen. Suunnistuksessa koko loppukuun ja loppuvuoden osalta saattaisi Astrokalenterin päivittäisistä ohjeista olla jopa ratkaisevaa apua. Tämä on ainutlaatuinen mahdollisuus tutustua tähän suosituimpaan astrologiseen palveluuni kolmen kuukauden ajan veloituksetta. Klikkaat vain videon auki ja skannaat QR-koodin puhelimesi kameralla ja ellei se onnistu, löytyy videolta kolmen minuutin kohdalta myös vaihtoehtoinen tapa sähköpostin avulla.

Terveisin

astrologi Seppo Tanhua

Astrologi suosittelee myös:

Haluatko syvemmän ymmärryksen tulevasta vuodesta? Astrokalenteri 2024 ja Auringon Paluu tulkinta muodostavat täydellisen kokonaisuuden! Astrokalenteri tarjoaa päivittäiset, viikoittaiset ja kuukausittaiset tulkinnat, kun taas Auringon Paluu tulkinta tarjoaa syvällisen katsauksen koko vuodeksi eteenpäin, auttaen sinua tunnistamaan vuoden keskeiset teemat. Se kuvaa persoonallisuutesi kehitysaskeleita ja opastaa, kuinka voit hyödyntää luovaa energiaasi työssäsi tai intohimoprojekteissasi. Tulkinta paljastaa myös ihmissuhteiden haasteet, jotka vahvistavat itsetuntoasi ja yksilöllistä persoonaasi, sekä avaa koti- ja perhe-elämän uusia mahdollisuuksia, tuoden vakautta ja turvallisuutta elämääsi. Tämä kokonaisvaltainen opas tukee sinua vuoden jokaisessa vaiheessa.

Supertarjous: 2 tulkintaa 1 hinnalla!

27,90 €

(norm. 36,90 €).

Voit säästä jopa 24%

Tilaa tulkintasi tästä

Tarjous voimassa VAIN 27.10.2024 klo 24 saakka.

Voit tilata tulkinnat milloin tahansa vuoden aikana, sillä tulkinnat ovat aina yhtä ajankohtaisia sinulle. Tilauksessa saat nyt menossa olevan vuoden tulkinnan ja seuraavasta syntymäpäivästäsi käynnistyvän tulkinnan vuodeksi eteenpäin.

Jotta voit tehdä tilauksesi turvallisin mielin, annan tulkinta paketille täyden tyytyväisyystakuun. Ellet ole kuukauden kuluessa kanssani samaa mieltä hankintasi kannattavuudesta saat maksamasi summan kokonaisuudessaan takaisin.

Katso päivän ILMAINEN Tarot korttisi

Tarot-kortit tarjoavat syvällisiä oivalluksia elämän tärkeistä kysymyksistä. Ne avaavat symboliikan kautta vastauksia niin ihmissuhteisiin , rakkauteen , uraan , talouteen kuin asumiseenkin. Ota korttien viisaus käyttöösi ja löydä uusia näkökulmia elämääsi! 

Katso oma ILMAINEN korttisi täällä

Palaa Seppo Tanhua blogi hakemistoon

Tästä Timo Kalliokoski blogi hakemistoon

Tästä Johanna Vilén blogi hakemistoon

Tästä Arto Virtanen blogi hakemistoon

Tästä Virpi Karjalainen blogi hakemistoon

Tästä Jenniemilia Demus blogi hakemistoon

Tästä Hanna Lindström blogi hakemistoon

Tästä Evgenia Nyyssölä blogi hakemistoon

Tästä Anne Sundell blogi hakemistoon

Tästä Janne Laakso blogi hakemistoon

Tästä Margie Marketta Mylläri blogi hakemistoon

Tästä Irene Länkinen blogi hakemistoon

Tästä Esa Hyppönen blogi hakemistoon

Tästä Talvetar blogi hakemistoon

Tästä Tiina Tolvanen blogi hakemistoon

Hallitse postituslistan asetuksia / Liity postituslistalle

Kommentit


lue lisää



- {{comment.name}} / {{formatDate(comment.updated_at)}}



lue lisää

- {{reply.name}} / {{formatDate(reply.updated_at)}}

Ilmoita ylläpidolle


Vastaa tähän kommenttiin ( {{ comment.replyComments.length }} vastaus. vastausta. )

Piilota

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...




Kommentoi kirjoitusta

Viestin lähetys onnistui
Viestin lähetys epäonnistui. Kokeile uudestaan
Lisää puuttuva tieto
Tämän tilin lähettämistä kommenteista on tullut liian paljon raportteja. Kommenttien lähetys on väliaikaisesti pois käytöstä.




Odota hetki ...